Korkkasin tänään unelmakenkäviikon. Vähän kyllä kaduttaa, että päätin pitää tämän nyt, koska omistan aika monta paria kenkiä, joita tahtoisin ulkoiluttaa, mutta jotka eivät oikein kosteasta ilmasta perusta. Onneksi näitä viikkoja voi pidentää ja pitää lisää niin usein kuin sielu sietää.

Päivä on ollut melkein kokonaan aivan ihana. Siihen ainoaan miinukseen palaan postauksen lopussa. Valmistin lounaaksi herkullista juustosalaattia ja nautiskelin kiireettömästä vapaapäivästä. Käväisin parikin kertaa kaupungilla herkuttelemassa sateisesta säästä. Kävelin ympäriinsä hymyillen ja sateenvarjoni alle piiloutuen. Sadepisaroiden ropinassa on vaan jotakin huumaavaa, tästä sateisesta viikosta saattaa jopa tulla kesän paras viikko. Ainakin toivon niin.

playsuit – H&M

sukkahousut – H&M

kengät – Topshop

Päivän unelmakenkäpariksi valitsin mustaa ja nudea yhdistävät nahkakorkkarit. Ajattelin, etten aloita parhaista paloista, ettette kyllästy kenkävalintoihini heti alkuviikosta. Nämä kengät ovat unelmakengät, koska ne ovat korkeat ja fiilikseltään kuitenkin jotenkin juhlavat. Värityksen puolesta näitä voisi ehkä käyttää useamminkin arkikorkkareina, mutta jotenkin nämä ovat lokeroituneet juhlakengiksi.


trenssi – H&M (saatu)

Tähän loppuun pitää kyllä kertoa eräs “vähän” harmillinen asia. En viitsinyt heti aamulla kirjoittaa, kun teksti olisi silloin saattanut koostua pelkistä voimasanoista. Sain siis aamummalla puhelun, että olin tosiaan päässyt finaalikolmikkoon siinä Garnierin hiusvärikisassa. (Hyvin ennustettu muuten, kun joku sitä jo aiemmin epäilikin!) No, ilo muuttui pian pettymykseksi, sillä jouduin luovuttamaan paikkani pois. Kuvaukset olisivat olleet tämän viikon lopulla enkä saa millään 1,5 vuorokauden aikana järjestettyä aikataulujani niin, että ehtisin kuvauksiin! Niinpä niin. Sen siitä saa, kun käy vähän liian hyvä tuuri ja kivoja tapahtumia alkaa mennä päällekäin. Nenillehän siinä tulee, p*rkele!:D