Kyllä kyrsii! Arvatkaapa, mitä menin eilen tekemään? Riehuin ennen leffailtaa keittiössä niin innoissani, että murskasin vahingossa yhden Arabian KoKo-lautasistani. Sellaisen pienen ja vaaleanpunaisen, joita ei enää valmisteta. Kyllä nyt harmittaa, sillä ne pikkuiset lautaset ovat ihan täydellisiä sushilautasia soijakastikkeelle. Lepää rauhassa, pikkuinen.:(

Koetin sitten piristää itseäni valitsemalla päivän unelmakengiksi jotakin yli-ihanaa. Eräät uusimmista kenkähankinnoistani pamahtivat välittömästi mieleeni ja lähdin etsimään vaaleanpunaista kenkälaatikkoa. Pinkkien kaunottarien seuraksi puin oranssin hameen ja mustan pitsitopin. Huuleni kiillotin samalla pinkillä kuin mitä kengistäni löytyy, tosin hieman tummemmalla versiolla. Väripommi ilmoittautuu. Jos olisi ollut yhtään viileämpi ilma, olisin pukenut ylleni myös rakkaan rotsini, mutta tällaiselle päivälle se olisi ollut turhan hiostava.

toppi – H&M

hame – Zara

sormus – pöllitty pikkusiskon kirpparikasasta

kengät – Minna Parikka

Älkää huoliko, teen kyllä noille luonnontilassa oleville hiuksilleni jotakin ennen iltaa. Päivän asu on vähän normaalia tyttömäisempi, koska odotan vierasta illemmalla. Onnekseni saan viettää iltani erään komistuksen seurassa, niin haihtuu tämä loppukin kiukku. Sitten alkaisikin Provinssi-panikointi, sillä aiomme Veeran kanssa matkata festareilla autolla. Saa nähdä, mitä siitäkin tulee, kun kaksi tolloa yhdistävät viisaat päänsä.;)