Tampereen yhteiskoulun lukio

Viikon paras voitto ei tullut yllätyksenä. Suomen lahjakkain lukio, ilmaisutaidon erityislukio, Tampereen yhteiskoulun lukio, MINUN lukioni. Sanat loppuvat kesken, kun olen niin ylpeä entisestä koulustani. Isot onnittelut Stagen ylivoimaisesta voitosta!<3

dentsavers blanc valkaisukyna

Viikon paras puunaustuote on ehdottomasti hampaidenvalkaisukynä! Koska viime viikko oli blogissani kahviteemaviikko, kokeilin Dentsaversin Blanc-hampaidenvalkaisukynää heti tämän viikon alussa. Sitä sivellään puhtaille hampaille ja annetaan vaikuttaa haluttu aika (min. 30 minuuttia). Voin julkaista joskus hampaistani vertailukuvatkin, ensimmäisen kokeilun jälkeen kynä vaalensi ne pahimmat keltaiset läikät ieanrajastani. Ison plussan kynä saa anonyymistä ulkomuodosta.

maksimekko all saints

Viikon paras mekkoihastus tapahtui Stellan blogissa. All Saintsin printtimaksimekko vei sydämeni salamana ihanalla kuvioinnillaan ja täydellisellä mallillaan. Harmi vaan, etten tiedä, onko se mitoitettu pitkille ihmisille. Hintakin on hieman korkea, joten kaipa tämän sydämentykytys kohta loppuu. Toivottavasti.

fotka58

Viikon paras postaus on viime viikonlopulta, mutta se on aivan pakko mainita. Jonnan postaus osui niin napakymppiin, että nyökyttelin mukana alusta loppuun. Millä tästä maailmasta saataisiin kitkettyä se muottiinpyrkiminen ja saataisiin lisättyä itsensä hyväksymistä? Henkilökohtaisesti pidän sitä eräänä blogini tavoitteena ja teemana. Ei tarvitse olla mallinmitoissa voidakseen pukeutua niin kun tahtoo. Ei tarvitse olla mitään muuta kuin sitä mitä on. Ei tarvitse kadehtia muita, kun oppii rakastamaan omia hyviä puoliaan.:)

avril lavigne wild rose

Viikon paras takinkääntö tapahtui, kun sain testiin erään tuoksun. Voin kertoa ohittavani (about Jennifer lopezia lukuun ottamatta) kaikkien laulajienn/näyttelijöiden/julkkisten tuoksut hajuvesiosastoilla. Ne ovat lähes poikkeuksetta jotenkin halpoja. Tai siis sellaiseksi olin ne leimannut. Nyt sain kuitenkin kotiovelleni Avril Lavignen uusimman Wild Rose -tuoksun ja päätin tutustua siihen. Arvasittekin jo ehkä varmaan, että tuoksusta tuli ihollani varsin miellyttävä ja jouduin syömään sanani näistä julkkistuoksuista.

Luvatkaahan siis yksi asia. Seuraavan kerran, kun menette paikkaan, jossa voi nuuskutella hajuvesi, astukaa pois mukavuusalueeltanne. Nuuhkaiskaa tuntemattoman suunnittelijan pulloa. Nuuhkaistaa oudon väristä pulloa. Nuuhkaistaa sellaista pulloa, jossa on jotakin vialla ja joka ei houkuttele teitä. Saatatte yllättyä iloisesti.:)

(kuva täältä ja Kristian Majzlan Photography)