Aikamoisen kärttyinen olo! Aamu alkoi ketutuksen vallassa, kun päätin kostoksi nukkua koko päivän aamusta iltaan. Tajusin eilen illalla, etten tykkää yhtään, kun kesällä eräs minulle tärkeä ihminen ei ehdi viettää aikaa kanssani käytännössä yhtään. Myös muutaman kurssin aiheuttamat paineet laukauisivat yllättävän ärsytyksen, joka jatkui sitten yön yli aamuun. Olin kieriskellyt herättyäni jo pitkään sängyssä, kun vihdoinkin luovutin ja nousin ylös. Ajattelin, että protesti sekin, kun nukkuu pitkälle iltapäivään, vaikka tavoitteena olisi ollut ilta. No, tietokoneeni kello oli 9:24, kun istahdin avaamaan työsähköpostini. Se siitä protestoinnista sitten.

Vaatekaappini on jotenkin räjähtäny makuuhuoneeni lattialle, joten sieltä on vaikea löytää mitään etsimäänsä. Tilanne on lähinnä se, että pitää tyytyvä siihen, mitä vaatekaappi tarjoaa. Eli siihen, mitä vaatekasassa on päällimmäisenä. Tänään kasa tarjosi paljettikallotoppia ja maailman löysimpiä shortseja. Oma valintani olisi ollut jätesäkki, mutta niitä ei valitettavasti ollut tarjolla. Tämä kokopäiväinen kiukuttelu vie muuten hurjasti energiaa. Pitihän se arvata, että niin kivan loppukevään jälkeen iskee alkukesästä kunnon ketutus. Meneehän tämä ohi pian?

asetustestaukset2

asetustestaukset1

toppi – Panic in Paradise (saatu)

shortsit – H&M

kengät – H&M

vyö – H&M

Jotenkin tämän tytön pääkopassa on nyt sähkötasapaino vinossa ja pahasti. Ulvoin eilen ääneen Täydellisten naisten kauden päätösjaksossa, nyyhkytin myös tänä aamuna Teemun ylioppilaspostauksessa. Mitä ihmettä tapahtuu? Onko ihmisellä jonkinlainen itkukiintiö, joka tuli pitkän onnellisuusjakson aikana täyteen ja nyt se tulvii yli itsestään? Pitääkö nyt varautua itkupotkuraivareihin lähikaupan lattialla, jos suosikkilimu on loppunut?

Tajusin tänään myös sen, että nythän alkoi virallinen kesäloma eli blogimaailmakin hiljenee. Ihan kamalaa! Höpisen siis seuraavat kolme kuukautta itsekseni ja elokuun lopussa olen täysin mökkihöperö. Nice job.