Hei buonanotte, arvaapa milloin kesä maistuu parhaalta? Kun kuuntelen Tomppaa! Aivan mahtava viikoloppu takana! Lähdimme ystäväni Veeran kanssa lauantaina kohti maagista kaupunkia nimeltä Orivesi(:D), koska tuli sellainen olo, että oli pakko päästä lavatansseihin. Itsellänihän on tunnetusti Tummat silmät ruskea tukka, mutta Veeralla ei. Se ei tosin matkaa haitannut, koska allamme oli ilmastoinnin osalta impotentti auto.

tanssilavalla

Ihanainen Katja otti meidät vastaan ja lopulta päädyimmekin sitten nauruntäytteisten etkojen kautta tanssilavalle, jos meitä viihdytti eräs “Leidi lavalla” eli Paula Koivuniemi. Kukaan ei varmaan arvannut sitä vielä. Ylläni kesäillassa oli OIA:lta saatu kukkamekko. Vaikka tässä mekossa ei esiintynytkään Perhonen, kukkakuvio loi silti oikeaa kesäfiilistä. Jos helmiä kyyneleet ois, en olisi itkenyt yhtään, sillä unohdin tyystin korut kotiin. Romanttinen kampaus kompensoi silti koruttomuuden aiheuttamaa alastomuutta.

paulaa katsomassa

Hyvän fiiliksen lisäksi etsimme tietysti kesäyöstä myös hieman Romantiikkaa. Päädyimme kuitenkin tanssimaan lähinnä keskenämme, kun miesseura alkoi ujostuttaa. Vaikka olinkin yksinäinen, Luotan sydämen ääneen enkä lähde tuntemattomien matkaan. Miksi sitten lähdin koko paikkaan? Sen siksi tein, että ikävöin tyttöseuraa. Ja lopultakin olenhan Aikuinen nainen, joka saa päättää itse tekemisistään. Mieleni teki silti lähettää eräälle ihanalle miehelle tekstiviesti: “Sua vasten aina painautuisin“. Muistakaa tekin tytöt, että Jos konduktöörin nait, vastaat itse seurauksista. Lukeeko kukaan edes tätä enää? Kuuleeko yö?

tahvo norjalainen

Olisin voinut viettää Rönnin tanssilavalla vaikka Sata kesää tuhat yötä, mutta lopulta oli aika lähteä kotiin. Aikaan sinikellojen painoimme väsyneet päämme tyynyihin ja nukahdimme. Aamulla heräsin karvaisen norjalaisen vierestä ja olin onnellisempi kuin koskaan…