Viikon parhaat teemavärillä pakkausstressin keskeltä jatkuvat! Tätäkään en suunnitellut etukäteen, vaan listalle alkoi vaan ilmaantua asioita, jotka ovat punaisia. No ehkä yhdessä kohdassa jouduin vähän kiertelemään, mutta ehkä saan sen anteeksi. Hoidetaan huijaus ensimmäisenä pois alta, niin se unohtuu postauksen loppuun mennessä.;)

Viikon paras punainen lappu oli 30 prosentin alennuslappu. Löysin pitkästä aikaa Optionsin kaakaojuomajauhetta, kun eräässä kaupassa oli remontin vuoksi lähes kaikki tuotteet alennettu. En yleensä juo kaakaota, mutta jos juon, sen pitää olla tätä maailman parasta! Ilman alelappuahan tuskin olisin tätä ostanut, mutta joku viehätys noissa punaisissa tarroissa on. Isin tyttö.

maailman paras kaakao

Viikon paras punainen uutuus on Jumpin. Harmaata versiota tulen tuskin koskaan saamaan pikkusiskoltani takaisin, mutta sepä ei enää haittaa, koska tämä punainen on ihan super! Arvatkaa, aionko lentää tämä päällä Espanjaan?!:D Uuden haalarivärin kunniaksi sain itselleni uunituoreen punaisen potkupuvun ja teille alekoodin, jolla voitte tilata itsellenne minkä tahansa haalarin Jumpin-nettikaupasta 20 euron alennuksella. Alennuksen saa koodilla “moumou” ja se on voimassa toukokuun loppuun asti.

jumpin red moumou

Viikon paras punainen hyödyke on sanakirja. Tämä pikkuinen yksilö on äitini vanha. Koska osaan yhteensä ehkä kolme sanaa espanjaa, englanti toimii kommunikointikielenäni huomisesta lähtien Alicantessa. Itsehän olisin puhunut mielelläni paikallista kieltä, koska puhumalla oppii, mutta seuralaiseni mielestä en kai sitten voi hokea viikkoa “una piña colada gracias“.:(

sanakirja englanti-suomi-englanti

Viikon paras punainen viilentäjä on Ikean jääpalamuotti. Se on oiva apuri niin jääkahvin kuin smoothienkin valmistuksessa. Näitä pitää aina olla pakastumassa vino pino, jotta jääpaloja on takuulla tarjolla, jos niitä yllättäen tarvitaan! Omistan näitä muotteja vaikka missä väreissä ja kaikista tulee erimuotoisia jääpaloja. Silti himoitsen sellaista jääkappia, joka sylkee jääpaloja ja -murskaa ilman odottelua.

ikean muotit