Seuraa tunnustus. Tyvikasvuni on niin jäätävä, että käytän hattuja, pipoja ja muita hämäysvälineitä ensi viikkoon asti. Silloin on onneksi kampaaja-aika. Kuuntelin ehdotuksianne ja nyt olisi ohjelmassa operaatio kesätukka. Aion ensinnäkin piilotuttaa edellä mainitun tyvikasvun, mutta sen lisäksi otan niitä vaaleampia raitoja. En tiedä, taivunko ihan vaaleisiin raitoihin, mutta vaaleanruskeat houkuttaisivat. Mitään tietynlaista kuvaa minulla ei ole mielessäni, luotan kampaajani visioihin ja ammattitaitoon.

Sitten siihen asuun, jonka pipo-osaa tuossa jo selittelinkin. Onneksi ulkona oli tänään vähän viileä, joten en näyttänyt ihan kahjolta pipossani. Jos ihan rehellisiä ollaan, tykkään tästä piposta aika paljon. Varsinkin niiden samanväristen feikkilasien kanssa. Ne jäivät tänään kuitenkin kotiin. Mätsäyshimoissani kaivelin kuitenkin esiin persikansävyisen tuubitoppini ja maalasin hetken mielijohteesta huuleni tummankorallisiksi. Pitäähän tässä maailmassa jotakin harmoniaa olla! Tykkään myös harmaan, tummanharmaan sekä mustan pyhästä kolminaisuudesta.

pipoilua1

pipoilua2

pipoilua3

toppi – H&M

pipo – BikBok

farkut – H&M

kengät – Aldo

takki – Vero Moda

Tajusin muuten, ettn nykyään oikein jaksa kuvailla laukkujani tänne, vaikka sellaista päivittäin käytänkin. Tänään menossa mukana on ollut Asokselta tilattu jättiläisnahkalaukku. Pyöreät niitit tekevät siitä vähän erityisen ja tietysti myös iso tilavuus vetosi tällaiseen tavarahamsteriin. Laukku taisi maksaa lähemmäs sata euroa aikanaan, mutta alekoodien avulla hankin sen itselleni ns. viikonloppulaukuksi.

musta niittilaukku

laukku – Asos

Kohta olenkin jo kotona vanhempieni luona. Huomenna lähdemme äidin kanssa Helsinkiin äitienpäivähemmottelusta nauttimaan ja viikonlopuksi palaan Jyväskylään. Otan junaan kostoksia tenttimuistiinpanot, jotta tulee luettua. Yleensähän pyhitän juamatkan hömpälle ja rentoutumiselle, mutta nyt pitää vähän skarpata. Jos joku muuten missasi äitienpäivälahjapostauksen, se löytyy täältä.:)