Viikon parhaissa on tällä viikolla ihan sattumalta teemaväri. Sain viime viikolla pressipäiviltä paljon uutuuksia ja tässä on nyt osa suosikeistani. Tuotetestailu on ehkä kivointa maailmassa, kun aina löytyy uusia suosikkeja. Nauttikaahan tekin!

Viikon paras violetti keksintö on violettiin taittava muotovaahto, joka toimii siis hieman hopeasampoon tavoin ja vähentää vaaleiden/vaalennettujen hiusten keltaisuutta. Minun hiuksissani tämä Fudgen hyvältä tuoksuva Hothed Violet toimii normaalin muotovaahdon tavoin, mutta blondit saavat tästä tosiaan muitakin etuja. Tämä vaahto ei muuten jätä hiuksia korpuiksi niin kuin muotovaahdot silloin, kun ne olivat viimeksi kova sana.;)

violetti muotovaahto fudge

Viikon paras violetti hiulakka on Tigin Catwalk-sarjan Your Highness -hiuslakka. Se, mikä tekee tästä lakasta täydellisen tähän vuodenaikaan, on UV-suodatin. Kyllä, jopa hiuksia pitää suojata auringon säteilyltä. Pullossa on lakkaa 300 ml, mutta sitä tulee ehkä suihkittuakin normaalia enemmän ihanan tuoksun takia. Tuoksusta siis sen verran, että AAH – NENÄORGASMI!<3

tigi hiuslakka catwalk

Viikon paras violetti asuste on kissamaiset aurinkolasit. Sovittelin Nissen-postauksessa kapeampia kissalaseja, mutta ne eivät sopineet kasvoihini. Nämä Haga Eyewearin arskat sen sijaan ovat tarpeeksi isot kasvoilleni. Näissä laseissa voi painaa menemään kaupungilla, vaikka naama olisi missä kunnossa. Kunnon julkkislasit on hyvä olla huonojen naamapäivien varalta olemassa.;)

isot kissalasit

Viikon paras violetti hiustentehohoitotuote on ihanan isoon tuubiin pakattu Joicon Color Endure. Nimensä mukaisesti hiusväriä suojaava naamio toimi minulla jo ihan kymmenessä sekunnissa, vaikka vaikutusajaksi suositellaan 3-5 minuuttia. Kerrankin hiusnaamio, jota ei tarvitse lääppiä sormin jonkun rasian pohjalta!

hiusnaamio tuubissa

Viikon paras violetti ketutus onkin sitten oikeassa jalassani komeileva vappumustelma. Siitä en laita kuvaa, koska se on ällöttävä! Olisi vaan mukava, päästä eroon siitä, koska nyt koko jalkani on arka ja kolauttelen tuota kipeää kohta koko ajan johonkin huonekaluihin. Mur!