moksu ja rojut

Aloin tietämättäni kulkea toissasyksynä mm. mallina ja tv-kasvoja tunnetun Anne Kukkohovin jalanjälkiä. En tosin Reebokin Easytone -kenkiä hankkiessani vielä tiennyt, että Annesta tulisi niiden keulakuva. Vähän aikaa sitten asia kuitenkin selvisi minulle, kun löysin Elle-lehden nettisivuilta Annen hyväntuulisen peppublogin. Siis treeniblogin, joka keskittyy peppuun. No, katsokaa itse.

Kun Jimmy Choo for H&M -mallisto lanseeratttiin viime vuoden tammikuussa, päädyin ostamaan kaiken mitä Kukkohovilla oli yllään lanseerausbileissä, koska asukokonaisuus näytti hänen yllään kerrassaan tyrmäävältä. Ostin mustan nahkamekon, mustat nahkakorkkarit, leveät rannerenkaat (joita Annella taisi tosin olla vain yksi) sekä saman sarjan korvakorut. Yhtäkään ostostani en ole katunut eli voisiko tästä päätellä, että Annen jalanjäljissä on hyvä kulkea?

Nyt sitten kruunasin tämän kaiken, kun vastaanotin ensimmäiset ryppyvoiteeni sarjasta, jota edustaa – yllätys yllätys – Anne Kukkohovi!:D Olayn Nature Fusion -sarjan kerrotaan olevan suunnattu yli 25 vuotialle, mutta ajattelin olla uhmakas ja aloittaa vuotta aikaisemmin. Luonnonuutteita ja vitamiineja sisältävän sarjan yö- ja päivävoide lupaavat häivyttää ison ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Päivävoiteessa on fiksusti aurinkosuoja (SPF 15), jota vaadin nykyään kaikilta päivävoiteiltani ja mielellään meikkivoiteiltanikin. Toivottavasti voiteet sopivat iholleni.:)

Anne Kukkohovi

Ihailen Annea kyllä sekä hänen kauniin ulkomuotonsa että menestyksekkään uransa vuoksi sen verran paljon, että olisin mainonnan orjana saattanut hankkia nämä tuotteet vaika vain siksi, että Anne edustaa niitä. Sitä se ihailu teettää. Kertokaapa hei tytöt, ketä suomalaisnaista te ihailette ja miksi?:)

(kuva täältä)