Tästä tuleekin sitten varsin sekava postaus. Aivan ensiksi tämä Bestsellersin showroomilla kuvattu silmäpus…meikkivideo. Löysin sen More to love -tyttöjen yhteisöstä Irc-Galleriasta. Ei muuten sitten tarvitse huomauttaa tuosta naamasta, huomasin sen valitettavasti jo ihan itse. Meikkipohjaa olisi tietysti voinut fiksata vähän ennen silmämeikin tekoa, mutta tämä meni nyt näin.:)

Oli muuten vähän huono veto järjestää kilpailu, jonka vastauskommentteja ei julkaista ennen kisan päättymistä. On meinaan vähän vaikea bongata ns. normaaleja kommentteja noiden seasta. No, kaipa näistä oppii. Vaikka luulisi melkein 3,5 vuoden bloggaamisen jälkeen ihmisen jo tietävän, mikä kannattaa ja mikä ei. Ja hitot.

Tiedättekö mitä muuta? En ole jaksanut käydä treenaamassa moneen päivään. En edes lenkillä. Toivottavasti tämä suvantovaihe loppuu tuon tentin jälkeen, sillä olo alkaa olla jo aika nihkeä. Miksi tällaisia motivaatio-ongelmia pitää edes tulla? Onneksi niitä on kuulemma muillakin. En edes meinannut pukea tänään ollenkaan, koska aamu alkoi vähän tapaturmaisesti. Ehkä nykyistä hyvää oloani viestii jo se, että tänään on mennyt mönkään vaikka mitä, mutta hyvä fiilis vain jatkuu.

Tähän loppuun kuitenkin vielä pienet kiukuttelut, jottei tuo postauksen otsikko jäisi ihan ilmaan leijumaan. Olen tehnyt viime päivinä vaikka mitä ja positiivisten kokemusten lisäksi tosiaan pettynyt pari kertaa. Tässä siis lyhyt vinkkilista asioista, joita ei kannata tehdä. Kollaasin voi halutessaan klikata isommaksi.

Ei koskaan kannata…

what not to do

… lakata kynsiään vaaleankeltaisiksi, jos kädet sattuvat olemaan punertavaa laatua. Rimmeliltä saadun tuoksukynsilakan väri on kyllä kaunis ruskettuneella tai kalpealla iholla, mutta ei tällaisella pakkasen ja kissanpentujen tuhoamalla punakalla. Fail.

… kipata pullollista kasvojenpuhdistusvaahtoa sohvatyynylle. Sen jälkeen olo on aika toivoton, sillä puhdistusyritykset saavat tahran vain vaahtoamaan hurjasti. Fail.

lukea Rachel Zoen kirjaa ja ajatella, että ei kai yksi kirja nyt voi aiheuttaa hillitötä shoppailuhimoa, jota helpottaa vain monen tunnin eBay- ja Huuto.net-selailu. Ja se aikahan on taas pois siitä ajasta, joka piti käyttää huomiseen tenttiin pänttäämiseen Fail.

avata keksipakettia ajatellen, että kuka nyt koko paketin söisi kerralla, kun makeanhimo menee ohi jo yhdellä keksillä. Yhdellä, hei ihan tosissaan! FAIL.

Niinpä niin. Olkaa te minua fiksumpia. Eipä tässä muuta tällä kertaa.;)