Lukijoiden pyynnöstä viime lauantain lounaani ilmestyy nyt myös blogin reseptiarkistoon. Tämä on tällainen nopea ruoka, jota ei oikein voi ryssiä mitenkään. Tai voi, mutta se vaatii jo erityistä sähläämistaitoa. Rohkeasti siis kokeilemaan/kokkailemaan!:)

Punertava vuohenjuusto-pestokana

maustamattomia kanafileitä

öljyä

suolaa

vuohenjuustoa

punaista pestoa

Maustamattomat kanafileet paistoin pannulla öljyssä, minkä jälkeen suolasin ne. Kuorrutin kypsät kanat 250 asteisessa uunissa nopeasti (n. 10 min) vuohenjuuston ja punaisen peston sekoituksella. Pestoa lisäsin pehmeän vuohenjuuston sekaan sen verran, että siitä tuli tarpeeksi notkeaa levitettäväksi. Tarkkoja määriä en siis osaa kertoa.

paistetut kanat

kuorrutetut kanat

Salaatti oli tällä aterialla härskisti pussista. Pirkan valmissalaattipussissa oli salaatti, kastike, juusto sekä krutongit. Ne yhdistämällä syntyi helposti herkullinen Caesar-salaatti.

caesar-salaatti

vuohenjuustopestolla kuorrutettu kanafile ja Caesar-salaatti

Valmis ateria täytti masun hyvin ja piti nälänkin poissa pitkään. Tunnustan silti, että santsasin salaattia vielä kesken ruokailun puolet lisää. Se on vaan niin hyvää!