jil-sander-ss11-rtw

Kirkkaiden värien juhlaa

Keltään ei ole varmaankaan jäänyt huomaamatta kevään väritrendi. Vahvan valkoisen ja hempeiden nudesävyjen rinnalle nostetaan vaihtoehdoksi kirkas väriloisto.

Kirkkaita värejä on helppo lisätä omaan tyyliin asusteiden muodossa. Värikkäät korut eivät kuitenkaan tänä keväänä riitä, vaan väripilkkuna on oltava vähintäänkin tyrmäävä kenkäpari tai vielä mieluummin näyttävän värinen laukku.

Tahtoisin sanoa, että pelkkä värikäs asuste riittää, mutta nähtyäni, kuinka upeasti värikäs asuste pomppaa esiin, kun sen yhdistää värikkäisiin vaatteisiin, en voi sallia väri-ilottelun jättämistä minimiin. Vaadin teitä kaivamaan vaatekaapeistanne vähintään yhden värikkään vaatteen sen kirkkaanvärisen laukun kaveriksi. Esimerkiksi turkoosi silkkipaita näyttää yllättävän upealta ja yllättävän vähän barbiemaiselta pinkin laukun kaverina.

Tämänkin trendin voi viedä vielä pidemmälle lisäämällä asuun enemmän värikkäitä elementtejä. Rohkeana päivänä puetaan ylle mekko, kengät ja laukku, jotka edustavat kaikki eri väriä. Sävyinä tietyti ”niin kirkas kuin mahdollista”.”

(kuva täältä)