Arvatkaapa mitä? Käväisin aamulla salilla! Ihanaa! Olo oli jo niin hyvä, että uskalsin tehdä kokonaisen kiertotreenin. Tosin toistoja tein 12/15, koska räkää valui niin, ettei mitään rajaa. Pidin eilisen vielä kokonaan lepopäivänä, ettei vaan tule riuhdottua liikaa innostuksissaan. Treenin jälkeen olo oli mahtava, tästä se taas lähtee. Kun pakkasasteet laskevat inhimilliselle tasolla, pääsee taas lenkillekin. Sitä tässä on ehkä ollut eniten kuitenkin ikävä, vaikkei iPod kovaa pakkasta juuri kestäkään, vaan sen akku loppuu ihan hetkessä.:/

irvikissa

Koska tänä iltana on hieman menoa, olisin halunnut pukea ylleni jotakin kivaa, mutta koska en omista toppahaalaria, jolla selviäisin ulkona hengissä, en voinut. Piti taas improvisoida jotakin lämmintä ja mahdollisimman epärumaa päälle. On tämäkin elämää, kun ei voi pukeutua niin kuin tahtoo! Pirteän pinkki yläosa peitettiin meinaan mustalla villakerroksella eli asukuvat ovat taas tavallaan huijausta. Voisiko joku kehitellä sellaisen kuplan, jonka sisällä on 10 astetta lämmintä, jotta talvellakin voi pukeutua kivasti? Oikeastaan sen kuplan lämpötila voisi olla säädeltävä, jos joskus tulee ihan kesäfiilis.:)

kallistuskulma

pinkki

topit – H&M

farkut – H&M

kengät – Vagabond

Tänään ylleni eksyi pirteää pinkkiä sekä vaatteiden että kosmetiikan muodossa. Yleensä puen tuon läpinäkyvän topin alle puuvillaisen alustopin, mutta tänään sen alle eksyi sama toppi eri värissä. En muuten ymmärrä, miksi neulehyllyni on niin säälittävä. Kuinka vaikeaa voi olla ostaa muutama kiva neule, kun niitä kuitenkin käyttää keväästä syksyyn? Nyt alkaa neuleidenmetsästysmissio!

essie status symbol

Alennuin muuten kevätfiiliksissäni lakkaamaan varpaankynteni ihan vaan vähän keväisiksi. Sain samalla idean kuvata kauneimmat kevätkynsilakat, mutta tämän ensimmäisen kokeilun tuloksen laitan vielä erikseen tähän. Sormia en kehdannut kuvata, mutta varpaissa on sama lakkakäsittely, joten ehkäpä ne nyt kelpaavat. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vetelin komeat vekit kynsiini heti lakkauksen jälkeen, kuten aina. Täydellinen barbipinkkikynsilakka on siis Essien ja nimeltään Status Symbol. Näillä mennään, siispä huomiseen!:)