Perjantain ohjelma jatkui Muodin huipulle -pressitilaisuuden jälkeen H&M:n showroomilla. Näytillä oli kevään ja kesän herkkuja, joista etsiskelin omat suosikkini. Sydäntä lämmitti erityisesti Lanvinin ja H&M:n yhteistyömalliston ylijäämäkankaiden hyödyntäminen, valitettavasti en vaan pässyt kuvaaman kyseisiä tuotteita. Niitä on kuitenkin myynnissä jo, jos joku tahtoo itselleen kassin tai vaikkapa topin pirteissä väreissä laadukkaista kankaista. Oma kangaskassitilanteeni on parempi kuin hyvä, joten skippasin hurahtamisen.

IMG_3955

IMG_3987

Minun silmäni osuivat showroomilla ensimmäiseksi H&M:n ja Swedish Hasbeensin yhteistyömalliston kenkiin, Salla taas bongasi isohkot aurinkolasit. Tuijottelin yhteistyökenkiä hyvän aikaa miettien, mitä niistä tykkään. Päädyin toteamaan, että tykkään niistä, mutta en osaa kuvitella nitä itselleni. Pitää ehkä katsella ensin, kuinka fashionistat kenkiä käyttävät ennen kuin uskaltaudun hankkimaan oman kenkäparini.:)

IMG_3980

IMG_3972

IMG_3968

IMG_3963

Täydellinen ruskea. En oikein osaa kuvata kevään fiilistä paremmin. Onhan siellä vaikutteita isin ja äidin nuoruuden vaatekaapeista, mutta kaikkea kantaa täydellinen ruskean sävy. Ilman sitä mikään ei toimisi. Vaalea pitsi, kulutettu denim sekä kauniit printit vaativat rinnalleen täydellisen ruskean kaltaisen peruskallion voidakseen loistaa täysillä.

IMG_3962

IMG_3971

IMG_3967
IMG_3966

IMG_3961

Suosikkivaatteiden löytymisen jälkeen tiesin tarkalleen, mitä keväällä vaatekaappiini haluan. Korsettitopin lisäksi mieleni halajaa lisää maksimekkoja, vaaleita värejä ja ruskeansävyisiä aurinkolaseja. Alkukesästä kaivellaankin sitten esille kaikki rusketusta korostavat vaatteet. Tuo korallimekko olisi kyllä ihana, mutta eiköhän niitä mekkoja ole kaapissa jo ihan tarpeeksi. Toisaalta, jos tuon malli on ylläni aivan täydellinen… Ei.

IMG_3976

IMG_3958

Kuvauskierroksien välillä piti tietysti huolehtia verensokeritasosta ja vireystilasta. Pienet herkut maistuvat aina ja niistä täyttyykin kiittää melkein joka kerta erikseen tapahtumien järjestäjiä. Veera taisi olla samaa mieltä.;)

IMG_3975

IMG_3985

rannekoru – Guess

paita – TRIMB

Viimeisiin kuviin tiivistyy perjantain pääasiallinen fiilis eli ärsytys. Tuo himputin paita kun jäi rannekoruuni kiinni tuhat kertaa ja kaulahuiviini pari sataa. Onhan se ihana, mutta pitää jatkossa katsoa, mitä sen kanssa pukee ylleen. Paidasta löytyy lisätietoa täältä. H&M:n kevät- ja kesäihanuudet taas valuvat liikkeisiin hiljalleen. Osa on jo saatavillamme.:)