Olen tässä puolen vuoden ajan kiukutellut pillerijuttuja, mutta tämä aamuna koetti helpotus. Ainakin tahdon uskoa niin. Kävin lääkärin juttusilla ja sain kouraani ehkäisyrengasreseptin. Joskohan se pullataikinaolo tästä katoaisi ja sen mukana turhauttava omaa vartaloa koskeva yleisketutus. Paremman fiiliksen ja vähän myös lämpimän sään kunniaksi pukeuduin tänään lempirotsiini sekä erääseen suosikkiväriini eli punaiseen. Saan siitä julmetusti voimaa ja energiaa. Harmi vaan, ettei noista asukuvista oikein välity energia. Paitsi valitettavasti se, mikä on rasvasolujen turpoamisen muodossa kerääntynyt perseeseeni. Ei se mitään, kohta niistä päästään eikä tarvitse enää kiukutella.:)

punkku2

punkku1

paita – Panic in Paradise

housut – H&M

kengät – Minelli

sukat – ensi kerralla mustat, etteivät vilku noin (kyllä, olen oikeasti näin ajattelematon)

takki – Vero Moda

Ajattelin jossakin vaiheessa kirjoittaa hieman laajemman postauksen tuosta pillerikriiseilystäni. Tarina alkoi nimittäin jo keväällä ja se sisälsi vaikka kuinka outoja käänteitä. Lupaan kyllä lisätä varoitustekstin postauksen alkuun, jotta miehet ja intiimejä asioita kammoavat voivat jättää kyseisen postauksen väliin. Minulla nyt vaan on tarve selitellä hieman niitä asioita, jotka ohitin tylysti ja joista lupasin kertoa myöhemmin lisää. Ehkäpä sitten ymmärrätte minua taas hieman paremmin. Taidan itsekin tutustua itseeni helpommin kirjoittamalla tuntemukseni ylös sen sijaan, että vain pyörittelisin niitä pienen pääni sisällä.

Kuitenkin, koska yleisfiilikseni parani tänään ainakin 150 %, ajattelin jakaa hyvää mieltä teillekin pienen tarjouksen muodossa. Toivottavasti tykkäätte!

jumpin valentine

Jotkut teistä saattoivat minun laillani ihastua blogimaailmassa ennen joulua esiintyneisiin collegehaalareihin. Niiden hinta on aika suolainen, mutta nyt olisi tarjolla pientä helpotusta. JUMPIN-nettikauppa haluaa tarjota MouMou-blogin lukijoille alennuksen haalareistaan. Kun kirjoitat kassalla koodin moumou, saat tilauksestasi 20 euron alennuksen. Käytännössähän haalareiden hinnasta katoaa tällöin noin viidennes eli alennus kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Koska tarjous on ystävänpäivätarjous, se on voimassa 14.2. asti. JUMPIN-haalarivalikoimaa voi selailla ja tilailla täällä.:)