Ihastuin eilen avatessani Nina´sin uutiskirjeen. Täydellinen kevätlaukku tuijotti minua suoraan sydämeen. Harmi vaan, että se on Miu Miun ja sen hinta sattuu olemaan 780 euroa. Sekunnin ajan harkitsin Alexa-tilini tyhjentämistä, mutta lopulta rusettiunelma jäi tilaamatta. Kai tällaiset ihastumiset kuuluvat jokaiseen suhteeseen, Alexan ei siis tarvitse olla huolissaan tai tuntea oloaan uhatuksi. Odotelkoon vain kärsivällisesti lentokentällä minua.;)

miu miun laukku

Jotenkin tuo laukku jäi kuitenkin hieman kaivelemaan, koska päivän asuuni eksyi korallinpunaista muistuttavaa persikkaa. Aika kaukaa haettua, mutta uskokaa pois, tuosta laukusta se idea lähti. Olin aika rennolla fiiliksellä tänään, joten asukin oli sen mukainen. Luentosalissa piti kyllä heittää takki niskaan turhan tehokkaan ilmastoinnin vuoksi. Onneksi kohta on kevät, eikä kaikkia kivoja asuja tarvitse peittää neulekerroksilla ja paksuilla takeilla, vaan takit voivat olla osa pukeutumista. Rotsikelejä on ikävä, tunnustan. Siksi siis näytä “alastonkuvia” jälleen asukuvien tilalla. Kinky.

toomuchisneverenough1

toomuchisneverenough2

toppi – H&M

toppi – H&M

farkkuleggarit (!!!) – H&M

kengät – Wedins

Eksyin taas eilen lukemaan sellaista keskustelua blogeista, että oksat pois. Jotenkin turhauttavaa hokea jotakin asiaa vuodesta toiseen, kun osa porukasta ei vaan tajua jutun juonta. Sellainen pomppuikkuna olisi kiva, joka hyppäisi lukijan nenälle blogin etusivun avauduttua. Lukija joutuisi lukemaan seuraavan pätkän: “Ymmärrän, että tämä blogi pitää sisällään vain X % sen kirjoittajan elämästä. En siis ajattele, että bloggaaja miettii kenkiä/laukkuja/vaatteita 24/7, vaan tiedostan, että blogi keskittyy käsittelemään pientä osaa kirjoittajansa elämästä.”

Tämän jälkeen, kun teksti olisi luettu, lukija joutuisi vastaamaan muutamaan oikein/väärin -kysymykseen, joilla testattaisiin, että se ihminen nyt todella ymmärtää, että kynsiblogia voi kirjoittaa vaikkapa psykologian tohtori, joka luovuttaa joku kuukausi 1000 euroa hyväntekeväisyyteen ja viettää kesälomansa Afrikassa nälkäisiä ruokkien. Vaikka siis härskisti tuhlaakin rahojaan pinnallisiin koristuksiin.;)

Monimutkaista? Kyllä vaan. Helpompi olisi ymmärtää suosiolla, mutta ei. Luovutan ja painun lenkille. Huomiseen! Aamulla on muuten luvassa se suuri pilleripostaus eli aihepiiriin kyllästyneiden kannattaa palata blogini  pariin vasta puolenpäivän jälkeen. Oikeasti.