Oslon suurin ja lähes ainut ostokseni on minun vaatekaappini tuntevista niin outo, että oksat pois. Saatoin saada jonkinlaisen söpöilyviruksen matkaseuralaiseltani, sillä minun oli ehdottomasti sovitettava valkoista pitsimekkoa. Kuten varmasti jo tajusitte, mekkokuume ei parantunut pelkällä sovittelulla, vaan vaatekaappini on nyt yhtä pitsimekkoa rikkaampi. Hmm, oikeastaan tuo taitaa kyllä olla ainut pitsimekkoni.:)

pitsimekko

mekko – b.young

kengät – H&M

Pitsimekon jälkeen päätin lopettaa shoppailun, mutta tiimilasien kaveriksi oli pakko ostaa vielä mätsäävä pipo. Sallan tiimilasit ovat mustat, minun korallinpunaiset ja Jonnan siniharmaat. Salla ei sortunut pipoon, mutta lasini eivät olisi mitään niihin sopivaa pehmoista myssyä. Minut valtasi myssyhyllyllä kamala syysikävä, onneksi syyskuu alkaa kohta ja ovin kaivella loputkin myssyt esiin. Huomiokaa muuten yllättävän vakava ilme tuossa myssykuvassa, ei kovin uskottavaa!:D

pipo ja lasit

lasit – Cubus

pipo – BikBok

Myös saamiemme lahjakassien sisällöistä kyseltiin ja tässäpä ne ovat. Jätin vain pressitiedotteet ja esitteet kuvaamatta, koska tuskin ketään kiinnostaa valokuva paperikasasta. Philipsin kassista kuoriutui suoristusrauta ja sporttiset nappikuulokkeet, kun taas OFW-pussukka sisälsi Max Factorin meikkejä ripsivärin ja meikkivoiteen muodossa sekä hampaidenvalkaisupaketin ja kasvojenpuhdistusaineen. Kaikki lahjakassien karkit syötiin heti, joten niitä en valitettavasti voi enää kuvata. Ai niin, Philipsiltä tuli myös muistitikku, mutta se on läppärini kanssa hoidossa naapurissa.

lahjukset

Ja mitenkäs tuo otsikko sitten liittyy näihin ostoksiin ja lahjuksiin? No ei mitenkään, mutta unohdin julkaista yhden kivan (ja ehkä vähän nolon) videon turistipäivästämme. Kyllä, olen täysin kajahtanut!

Eipä tässä muuta, se Oslosta. Minneköhän sitä seuraavaksi matkaisi? Vastaus taitaa olla Itävalta.:) Eli nyt pitää enää kehitellä hurja säästösuunnitelma matkaa varten!