Olen varsin tyytyväinen itseeni, sillä juhlamekkojen ja kenkien lisäksi olen viime aikoina löytänyt eBaysta myös ihan arkivaatteita. Tällä kertaa bongasin Asoksen housut, joista pulitin postikuluineen vain kympin verran. Tykkään mielettömästi tällaisista lyhyistä housuista, mutta ne ovat yleensä minulle himpun liian pitkiä ja päättyvät siksi typerään kohtaan jalkaa. Eipä hätiä, kun näissä onkin rusetit punteissa eli punttien pituutta voi säätää kiristämällä rusetit oikeaan kohtaan. Tykkään.:)


harmaata2

Näissä kuvissa en vielä koskenut rusetteihin, joten puntit ovat juurikin sen himpun verran liian pitkät. Rennon asialliset housut osoittautuivat kyllä hyväksi löydöksi heti ensisovituksella. Taidan jatkossa kuvata asuni videolle, kun kaikki vaatteet näyttävät niin paljon paremmilta liikkuessa.:)

harmaata1

Kuvissa on mukana eBaysta ostetut kengät, jotka omistan myös konjakinruskeina. Heittelen näitä kirpparikasaan ja takaisin, kun en osaa päättää, pitäisinkö nämä. Malli on kiva ja kenggät hyvät jalassa, mutta nykyiseen makuuni korkoa on vähän liian vähän. En vaan osaa millään päättää, luovunko näistä vai jäänkö kenkien kanssa odottelemaan, että muotiteollisuus aivopesee minut arvostamaan jälleen keskikorkeita korkoja.

lehtikasa

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, en selitä erikseen miten aion tämän illan viettää. Viettäkää tekin rentouttava ilta, jos mahdollista. Välillä tekee hyvää viedän ajatukset pois työjutuista ja siinä auttaa parhaiten hömppälukeminen.:) Pienenä vinkkinä muuten, että huomenna on luvassa pientä kivaa arvonnan muodossa.

Ps. Pakko saada kissa vielä jossain vaiheessa tätä elämää!<3 Jimin poppoon jäsen vei sydämeni, jälleen kerran.:)