Tänäänkin piti tulla asupostaus, mutta sain eilen illalla yllättäen seuraa rakkaasta ystävästäni, jota en ole hetkeen nähnyt. Niin pistin sitten suunnitelmat uusiksi ja siirsin tämän huomisen aamupostauksen tälle päivälle. Tylsän kesäasun sijaan saatte nyt nähdä, mitä olen viime aikoina löytänyt.

Ja näin kenkäfriikki ilmoittautuu. Kokoelmani kasvoi jälleen yhdellä parilla ja tällä kertaa ostopäätöksen ratkaisi vain ja ainostaan näiden kaunottarien väri. Tahdoin itselleni kesäisen kenkäparin, jolla saa helposti eloa asuun kuin asuun, joten valitsin limetinvihreät (tai omenanvihreät) kengät. Korkkareiden kyljissä on kimalletta ja toisen kyljet ovat auki. Pitkästä aikaa ostin muuten kenkäparin, joista ei näy varpaat. Liekö pikkusiskoni angsti aiheesta vaikuttanut asiaan tai sitten halusin vain vaihtelua.:)

En tiedä miksi, mutta nämä kengät tuovat etäisesti mieleeni tanssikengät. Siis sellaiset kauniit, joita näkee kilpatanssijoilla. Varsin outo mielleyhtymä, mistä lie johtuu. Tuntuu muuten kivalta, kun hurahdin tällä kertaa hieman erilaisiin kenkiin kuin viime aikoina. Nämä eivät ole tekonahkaa tai nahkaa eikä näissä ole tosiaan avonaisia kärkiä. Korotkaan eivät ole niin massiiviset, joten platform puuttuu lähes kokonaan. Astuin ulos mukavuusalueelta, jippii!

omput

Kenkien pohjat eivät ole noin epätasaiset, vaan sieltä repsottaa suojamuovi, joka estää pohjien naarmuuntumisen ennen neitsysmatkaa. Mitään huippulaatua nämä kengät eivät kylläkään luonnollisesti ole, mutta ne ovat juuri sopivat minulle tähän hätään. Tuskin olisin jaksanut metsästää joitakin merkkikenkiä tässä värissä. Klassisiin kenkiin voi upottaa hieman rahaa, mutta tällaisiin, joihin saattaa kyllästyä nopeasti värin tai mallin puolesta minulle riittää laaduksi se kammottava Kiina.;) Eikä hintatasokaan ole silloin luonnollisesti paha.

Tein itseni kanssa sopimuksen, että sallin itselleni edullisia kenkiä eBaysta, jos ne ovat tekstiilipäällysteisiä. Niitä tekonahkahirviöitä koetan vältellä parhaani mukaan. Ja nyt puhutaan siis juurikin näistä kiinaklopoista, ei 2nd hand -kengistä, joiden seasta löytyy vaikka mitä aarteita. Tulipa puolustuspuhe, toivottavasti edes joku ymmärtää ajatusteni juoksua.:)

omenaiset

Ruisrockistakaan en poistunut tyhjin käsin vaan Sallan luvalla ostin itselleni vihreät sulkakorvikset. Väitin kyllä kivenkovaa, ettet tule käyttämään näitä, mutta Sallakin pysyi kovana ja lopulta kaupat tehtiin. Ei muuten kaduta yhtään, tässä ovat aivan täydelliset kesäkorvikset.:) Keveät ja hieman lapsekkaat, toimii minulle. Näitä myytiin kaikissa mahdollisissa väreissä, mutta nuo uudet kengät jotenkin vaikuttivat valintaani ratkaisevasti.

vihreet

Tunnustaako joku muu syttyneensä lähiaikoina limenvihreälle värille? Onko vihreä omena koukuttanut muitakin? Itse olen mennyttä kalua, mutta varsin mielelläni. On aina kiva, kun vaatekaappiin tulee eloa jonkun uuden jutun muodossa.:) Aamuisella arvonnallakaan ei ole mitään tekemistä väri-ihastukseni kanssa. Eipä!