Ah, nyt sen ihanan uuden mekon esittelyyn, jota olen pantannut jo liian kauan.:) Paljastin jossakin postauksessa tilanneeni mustavalkoisen mekkoni myös pinkkinä. Todellisuudessa väri on vain pinkkiin taittava ja ehkä enemmänkin punainen. Löysin mekon eBaysta ja ostin se sitten itselleni pilkkahintaan. Tiesin jo etukäteen mallin sopivan minulle, joten odotin mekkoa saapuvaksi kovasti. Saapuihan se sitten ja odottaminen palkittiin ruhtinaallisesti. Tämä mekko meinaan kääntää katseet sekä värillään että mallillaan.

punahilkka3

Tuolla edellisellä kuvalla muuten voitettaisiin Maailman rumimmat polvet -titteli mennen tullen!:D Kannattaa siis säädellä kuvien kontrastia jälkikäteen, krhm. Koetin saada tuon mekon värin vastaamaan todellisuutta, mutta se taittaa pinkkiin ehkä himpun enemmän kuin näissä kuvissa. Pahoittelen. (Alemman kuvan nimi on muuten osuvasti Bongaa kaksoisleuka!)

Mekkoa oli käytettyä vain vähän, mutta sen myynyt tyttö oli pessyt sen. Siitä johtuen mekko tuoksuu aivan ihanalta! Mietin hetken ihan tosissaan, onko mansikanpunaisen mekon tarkotuskin tuoksua metsämansikoilta. Tuoksun lähteeksi paljastui sitten kuitenkin huuhteluaine.;)

punahilkka2

mekko – Rare

kengät – Maria Mare

Kuvissa näkyvät myös eräät kenkälöydöt, jotka kuitenkin saatan myydä eteenpäin. Platformiin tottuneena nämä tuntuvat jaloissa aivan oudoilta enkä tiedä, käyttäisinkö näitä koskaan. Tekonahkaiset kengät tuntuvat melkein kuin kumilta eli ne istuvat kyllä jalkoihin hyvin. Sekä mekko että kengät ovat siis eBaysta tongittuja, ne punnan aloitushinnat ovat katalia.;) En vain osaa vastustaa niitä.