Elleistä pyydettiin minua vinkkaamaan käynnissä olevasta kesätyylikisasta. Itse en hyödy tästä vinkkaamisesta mitenkään, mutta on kiva toimia sananlevittäjänä.:) Kilpailuun voi osallistua yksinkertaisesti sähköpostilla 31.7. asti. Lähetä siis Elleihin kuva omasta tai kaverisi kesätyylistä osoitteeseen ellit@otavamedia.fi. Voit myös pelkästään kertoa, mikä sinusta on tämän kesän trendikkäin juttu eli kuvaa ei välttämättä tarvita. Liitä sähköpostiisi myös yhteystietosi mahdollista palkinnon toimittamista varten.

moumoun

Kilpailusta löytyy enemmän tietoa Ellien kesätyylikilpailusivuilta. Osallistuin tietysti itsekin kokeilumielessä yllä olevalla kuvalla, mutta vähän tylsähän se on. Olisin ehkä voinut käydä nappaamassa se ulkona, niin taustakin olisi ollut kesäisempi. Palkintopaketti vaan kuulosti niin hyvältä, että on pakko koettaa onneaan. Peräti viisi parasta tyylityyppiä(:D) palkitaan upeilla tuotepaketilla! Tuotepaketti sisältää:

  • Elvital Total Repair 5 –hoitoainesuihkeen
  • Haluamasi Préférence Hiusvärin
  • Glam Bronze –aurinkopuuterin
  • UV-suojan sisältävän Triple Active –päivävoiteen
  • Solar Expertisen –aurinkoöljyn sk 30

Nyt siis osallistumaan äkkiä, ettei voitto meni ohi suun! Aina kannattaa yrittää, yrittänytttä ei laiteta ja nyt kannattaa nuolaista ennen kuin tipahtaa. No joo, ehkä jätän nuo sanonnat oman arvoonsa. Ihanaa viikonloppua kaikille, osallistuitte tai ette. Tämä tyttö lähtee kohta edustamaan ja lomailemaan Ruisrockiin!<3