Johan oli viikonloppu. Ruskettumisen lisäksi tuli naurettua, laulettua ja vaikka mitä muuta. Eipä meitä ollut kuin muutama tyttö, mutta parempi niin kuin isolla lössillä liikkuminen. En tiedä, kävivätkö muut kemistit saunalla, mutta meillä oli ainakin upea päivä rannalla ja kaupungilla. Hengailimme ja kelluimme noin yhdestätoista kuuteen rannalla, minkä jälkeen kävimme syömässä Foodissa. Loppuilta kuluikin sitten Alepubissa. Kyllä vaan, siellä oli karaoke!:D Joku menetti sitten äänensäkin aamuyöstä, mutta se oli täysin sen arvoista. Ihana päivä!

Hyvä fiilis jatkui vielä sunnuntainakin, kun heräsimme aamulla, nautiskelimme jäätelöt aamupalaksi ja suuntasimme takaisin rannalle mussuttamaan pitsaa. Siinä se päivä sitten kuluikin. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat tosin lauantailta, koska sattuneista syistä sunnuntaina ei ollut kovin kuvauksellinen olo.

ranta4

Rannalta napsittiin kyllä kuvia, mutta melkein kaikissa on muitakin tyttöjä, joten niitä kuvia ei täällä tulla näkemään. Kellumisvälineet sen sijaan halusivat kuvaan. Uima-altaan lisäksi meillä oli pieni apinarengas (joka majaili altaassa), iso oranssi rengas, pinkki tuoli sekä krokotiili nimeltä Perttu. Järvellä tuli vietettyä aika paljon aikaa, vaikka puolet uimaleluista vuotivatkin lahjakkaasti.;)

ranta1

Tässä sitten se myönnytys niihin bikinikuviin ja ei, sitä ei voi klikata suuremmaksi. Kelluntakuva, jossa ei näy niitä bikineitä tai edes minua juuri ollenkaan!;) En ihan tosissani lisäile nettiin mitään puolialastonkuvia, kun tätäkin blogia lukee sukulaisteni lisäksi ihan vaan “muutama” ihminen. Kesäfiilis välittyy kyllä muutenkin ja jos ei välity, niin harmi. Sitten voi mennä itse pihalle. Tuolla tuolilla oli muuten ehkä maailman vaikein pysyä tasapainossa. Ystäväni äitihän soitti hänelle minun kaaduttuani tuolilla ja kysyi, että kuka meni nurin. Jep, minähän se!<3

ranta3

Kesäpäivän parasta antia olivat pikkuiset karvapallerot, jotka uivat ja taapersivat rannalla. Noita ihailtiin kerta toisensa jälkeen ja emot meinasivat jo vähän hermostua meihin. Mutta kun ne mussukat ovat niin suloisia, että pusipusi!<3

ranta2

Kunhan tästä herään, aion selailla Avonin nettikuvastoa ja tilata itselleni tuhat litraa aurinkovoiteita. Rasvaa kului uskomattomat määrät, kun koko ajan piti päästä uimaan ja sen jälkeen lisäsiltiinkin rasvaa ihoon. Paloin silti vähän, mutta äkkiä se onneksi muuttuu kauniiksi rusketukseksi. Aion todellakin viettää loppukesän rannalla ja hankkia kauniinvärisen ihon. Olen jälleen koukussa aurinkoon, vaikka koitin vältellä sitä.:) Mukavaa viikkoa kaikille!