Ehkäpä paras herätys kesäiseen päivään on avata ovi postimiehelle, joka tökkää syliin kasan karkkiuutuuksia!:) Blogin kautta pääsen testaamaan vaikka mitä kivaa ja herkut ovat osa sitä parhainta antia. Onneksi itseään voi huijata vakuuttamalla, että koska Malacon Truly Juicyissa on 30 % vähemmän sokereita verrattuna vastaavanlaisiin karamelleihin, bikinikunto säilyy kyllä. Joudun jättämään liikkumisen loppuviikosta, kun vasemaan jalkaan iski lievä rasitusvamma, mutta huomenna voisin taas lähteä lenkkipolkua tallaamaan. Liikunnasta tulee niin hyvä olo, ettei siitä halua luopua.

malaco1

En jaksanut tänäänkään lähte kalaan merta eli mekkohyllyä pidemmälle, joten kesämekkolinjalla jatkettiin. Tässä viimeisen parin viikon aikana täällä on kyllä nähty niin huiman kiinnostavia asuja, että oksat pois!:D Mekot ovat vaan niin käteviä ja helppoja, etten luopusi niistä enää millään. Tahtoisin täyttää vaatekaappini erilaisilla mekoilla. Näistä kuvista muuten huomaa, että kemistikellunta aiheutti lisää rumia rajoja, koska sinne piti laittaa riehumista kestävät bikinit niiden kätevien bandeau-mallisten sijaan.

punainen2

Nyt, kun Malacon isommasta pussista on syöty kaikki vaaleanpunaiset höttökarkit, voisinkin heittää pussit piiloon odottamaan seuraavaa rantapäivää. Pitää sitä vähän jotakin mussutettavaa olla mukana.;) Naposteltavien lisäksi rannalle kannattaa ottaa Vichyä, jotta nestehukka pysyy loitolla ja elimistön suolapitoisuus kunnossa.

malaco2

Kuvissa muuten esiintyy vuoden auringonottokampaus. Päälaelle tehty nuttura pitää hiukset pois kasvoilta sekä selästä. En ymmärrä, kuinka jotkut voivat pitää hiuksia rannalla auki! Ne ovat törkeän kuumat ja minulle ainakin jää heti rumat rajat selkään, jos loikoilen hiukset selkäni päällä. Mutta tapansa kullakkin, meillä kannatetaan nutturaa.

punainen1

mekko – H&M

Minulla oli kunnianhimoinen suunnitelma mennä tänään illalla pump-tunnille, mutta neidin selkä on siinä kunnossa, että sinnehän ei kireitä urheilurintsikoita tungeta.:/ Tilailin juuri Avonilta hieman korkeammilla suojakertoimilla varustettuja voiteita noita aamun vaarallisia tunteja varten. Kello 11-15 auringon säteily on vaarallisimmillaan, mutta jostain syystä siihen aikaan tulee yleensä loikoiltua auringossa. Korotetaan siis suojakertoimia ja jatketaan ruskettumista.:) Huomiseen!