Kulutin eräänä päivänä hetken aikaa Seppälässä tavoistani poiketen. Ei Seppälässä ole mitään vikaa, mutta suosin vahvasti nettikauppojen helppoutta eli minua on lähes mahdoton saada suostuteltua shoppailemaan kaupungille. Olin nähnyt jossakin lehdessä tai jollakin nettisivustolla ihanan korun ja nyt löysin sen Seppälän myymälästä sattumalta. Oikeastaan se osui ensimmäisenä silmiini. Pakkohan korua oli sovittaa ja koska sen ostamatta jättäminen olisi jäänyt vaivaamaan pahasti, uhrasin pienet roponi ja ostin korun. Kultaa ja valkoista rakastavana koru sopii minulle täydellisesti ja tälläisen isot korut ovat muutenkin mieleeni.:)

kleopatrakoru

Sain jo Seppälässä vision yhdistää tämä tuubitoppiin, jolloin koru näyttäisi nopealla vilkaisulla hieman koristeelliselta halterneck-osalta. Parhaiten ideaani sopi luonnollisesti valkoinen tuubitoppi, koska korussa on itsessään paljon valkoista ja kultaista tuubitoppia en satu omistamaan. Ainoa valkoinen tuubitoppini on venynyt lähes pilalle liiallisesta käytöstä, mutta onneksi H&M:n nettikaupasta on tulossa uusia. Täältä kuitenkin voi kurkata, mitä tällä ideallani hain takaa. Alan vihdoin lämmetä rannerenkaiden lisäksi myös kaulakoruille!:)