Opetusharjoittelu takana, jes! Suoritin aamulla viimeiset opetustuokioni maailman kilteimmässä ysiluokassa moolimassalaskujen ja punnituslaivojen parissa. Niinhän sitä sanotaan, että ne jotka eivät osaa, opettavat. Tuo alla oleva punnituslaiva todistaa sen, ettei taittelu ole täällä vieläkään oikein hallussa.;) Tuohon kapineeseen punnitaan siis labrassa kiinteitä reagensseja, jos joku ei ole tuttu tuon vehkeen kanssa. Ykkösvuonnahan tein erään labraryhmäni pojan kanssa diilin, että hän taittelee punnituslaivat minulle. Jos naisellisia avuja on, niitä kannattaa hyödyntää. Valitettavasti ensimmäisellä oikealla labrakurssilla jouduin opetteleman taittelun itse. No, ehkä ihan hyvä.

punnituslaiva

Vihin tänään käyttöön Topshopin vaaleamman boyfriend-bleiserini. Löysin sekä tämän että mustan samanlaisen eBysta edulliseen hintaan, joten kaupat tuli tehtyä. Päivän asuni oli aika simppeli, koska  aamulla oli “vähän” huono fiilis. Hiuksetkin sutaisin vain niskaan ponnarille. Nuo Spiritin korkkarit ovat muuten tasan kokoa liian isot minulle, mutta en suostu luopumaan nistä ennen kuin löydät toiset kivat avokkaat tilalle. Mieluiten täysin identtiset.;)

Huomatkaa muuten, miten tummanharmaat kyntenikin on suunniteltu sopimaan asuun. Tämä lakkailu alkaa mennä jo överiksi, kun joka päivä on saatava erilaiset kynnet!:) Onko joku muu hurahtanut kynsilakkoihin kesän kunniaksi?

opetusasu

farkut- H&M

toppi – Gina Tricot

bleiseri – Topshop

kengät – Spirit

Vielä olisi pieni korvaava tehtävä ja sitten on pedagogiset perusopinnot pulkassa. Kai sitä täytyy ryhtyä naputtelemaan. Ihanaa (tihku)sadepäivää kaikille ja muistakaan osallistua muffinssisettiarvontaan!:)