Täällä kirjoittelee harvinaisen väsynyt tyttö. Päivä oli aika lyhyt, mutta se uuvutti minut täysin. Nyt tarvitsisin todella vahvaa kahvia tai ehkä pienet päiväunet. Asukuvistakin tuli jostain syystä suttuisia. Uusimman H&M:n tilaukseni mukana tuli eilen Rykiel-malliston neule, joka löytyi nettialesta. Malliston raitahirmut tai ysärisandaalit eivät silmääni juurikaan miellytä, mutta tämä vaaleanpunainen söpöliini sopii loistavasti vaatekaappiini. Tyttömäisen yhdistelyn sijaan kokeilin sijottaa suloisen neuleen miehekkään hatun ja mustien vaatteiden kaveriksi. Taisipa käydä niin, että Sonian neule viihtyi tässä seurassa.;)
rykiel3

Lätsä piti heittää päähän peittämään eilisen juurikasvunpeittosession jäljen eli värjäytyneet naamakarvat!:D Harmi vaan, ettei tuo ylikasvanut otsis halunnut asettua mitenkään kivasti hatun alle. No, ei voittoa tälläkään kertaa.

rykiel1

neule – Sonia Rykiel pour H&M

hattu – Nelly

farkut – Seppälä

kengät – Nelly

En ole vieläkään kyllästynyt tähän takkiin, vaan se on lähes joka päivä päälläni. En tiedä, mikä ihme tässä muovivaatteessa minua kiehtoo, mutta olen täysin sen pauloissa. Ah, tätä kuherruskuukauden ihanuutta!<3

rykiel4

takki – Vero Moda

laukku – Halens

Neuleeni väritykseen sopii eBaysta tilaamani supertöhnä eli Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. Tilasin jo aiemmin Weledan Skin Foodin haastamaan suosikkivoiteeni Bepanthenin ja nyt sarjaan liittyi tämä klassikkovoide. Voisinkin suorittaa pienimuotoisen vertailun siitä, mikä näistä ihmevoiteista on paras.:) Kertokaa toki omat suosikkinne!

eight hour cream

Tämän päivän ohjelmaan kuului opejuttuja, yllättäen. Edessä olisi vielä pikkuinen postireissu ja hieman isompi kauppareissu huomista varten. Tänään alkaa tällä tytöllä vappu, sillä kemistivappu alkaa aina perinteisesti eräällä saunalla. Tämä ensimmäinen päivä otetaan iisisti, mutta huomenna juhlitaan kuin viimeistä päivää.:) Ajastin vapuksikin muutaman miittipostauksen, jos joku eksyy tänne vierailemaan. Itsehän aion viettää laatuaikaa hyvässä seurassa. Tehkäähän tekin niin!