En onnistunut vieläkään saamaan ripsistäni hyvää kuvaa, vaikka aamulla sellaista yritin ottaa.:/ Nuo kaunokaiset eivät todellakaan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, harmittaa vähän. Tuo muhkea juurikasvukin harmittaa, mutta se katoaa onneksi tänään illalla.

juurikasvu2

Tämä päivä kului tuttuun tapaan opejutuissa. Fiilis ei vieläkään ole ihan hyvä, mutta eiköhän tuo vappu auta asiaan.:) Niin ja hyvä seura tietenkin. H&M:n pakettikin piristi vähän, lähipäivinä voisin postata mekkoraadin, sillä en ole varma muutaman mekon istuvuudesta ja mukavuudesta.

juurikasvu1

farkut – Panic in Paradise

toppi – H&M

paita – H&M

kengät – eBay

korvikset – arvontavoitto

Eipä tänäänkään ole oikein mitään asiaa. Voisin nyt viimeistellä tuon varsinaisen miittipostauksen huomiselle ja muutakin homaa kieltämättä olisi. Onneksi kohta on kesä ja kiire hellittää!:) Vapun aikana tulee taas hieman postaushidasteita, mutta tuskinpa täällä lukijoitakaan löytyisi. Vietetään kaikki kiva vappu! Huomenna lisää aiheesta, kun kolmipäiväinen kemistivappu starttaa.

perssiistä revenneet

Päivän ketutus on muuten se, että yhdet kivoimmista mustista farkuistani repesivät hanukasta. Käytin housuni (kuten kuvasta näkyy) kirjaimellisesti puhki! Ei paljon naurata.:(