Perjantaina aamupäivällä toteutuneen ripsiasennuksen jälkeen kävimme Sallan kanssa Zio Pepessä pastalla, jotta jaksaisimme riehua koko pitkän päivän miittijuttujen kanssa. Vähän harmitti, kun jouduimme tiukan aikataulumme vuoksi jättämään yhden Nelosen jutun väliin, mutta ei voi mitään. Nauttimani pasta oli ihan ok, mutta ei se Papa Giovannin herkkuja ylittänyt. Kiitokset vain Annalle, joka minut kyseiseen paikkaan tutustutti.:)

iso pasta

Pastan jälkeen kävelimme keskustaan auttamaan Jonnaa, joka oli luvannut hakea Marsaanalta sponssikasseja miittiin. Niiden raahaamisessa oli vähän liikaa hommaa kolmelle tytölle, mutta lopulta onnistuimme saamaan kassit Espoon puolelle. Vinkkinä joulupukille, että Sallalle voisi tuoda lahjaksi hauislihakset!:D

kassiurakkaMiittivalmistelujen raskaudesta(:D) huolimatta kaikki homma oli kivaa ja jaksoimme hymyillä ja nauraa koko päivän. Sellainen onnistuu vain hyvässä seurassa!<3

laatikko1

Jonnalla kotiuduimme ja aloimme valmistella kauppalistaa. Ninja-asenne auttoi selviämään rankasta päivästä.;)

ninja

Haimme Tiimarista koristeita, mutta Salla keskittyi vain olennaiseen eli lihaksiin. Tuo olisi ollut kiva mittiasuni paljettijakun alla!:D

bodari salla

Citymarketissa entinen kassatyttömme eli Jonna opetti, kuinka vauvanruokapurkit pinotaan oikeoppisesti kassahihnalle. Kassahenkilön työmäärä pitää minimoida.

kassahihna

Ihan hyvä laukullinen sitä ruokaa tulikin raahattua sitten Sellosta. Pakko huomauttaa, että jumitin itseni raahaamalla tuon laukun yksin parit rappuset ylös, koska Jonnan poikaystävä eli kantoapu oli hieman myöhässä. Ette usko, että tuo painoi!

ruokalaukku

Ennen goodie bagien kasaamista lueskelimme hetken blogeja ja valmistauduimme illan ja yön kestävään urakkaan. Tässä vaiheessa vielä hymyilytti.

tietokoneella

Kassien kokoamisessa oli kamala homma, vaikka se olikin kivaa! Mainostoimistot olivat lähettäneet tavaroita joko vähän liian vähän tai vähän yli ja meidän piti miettiä, miten kasseista saataisiin mahdollisimman tasa-arvoiset. Se oli aika rankkaa.

pakkailuaJossakin vaiheessa olo oli jopa niin toivoton, että koetin tukehduttaa itseni CK:n rantakassiin. Sitten muistin, että jääkaappi on herkkuja täynnä ja päätin jatkaa elämääni!:D

lollero pussissaHiljalleen olohuone täyttyi valmiista kasseista. Niitä tuli lopulta kolmea eri lajia, tässä kuvassa näkyvät vasta ensimmäiset eli nuo ruskeat.

pakkaamista

Kassien valmistuttua siirryimme keittiöön leipomaan juustokakkuleivoksia. Ensimmäisistä versioista saattoi unohtua liivate, mutta asia ehdittiin onneksi korjata. Ja minä sain syödä “pilalle menneet” leivokset!<3

leivospohjat

Jossakin vaiheessa kohtasimme pienen tilaongelman, sillä Jonna jääkaappi oli täynnä Primulan ihania salatteja. Kyllä ne leivokset saatiin silti tungettua jähmettymään.

salla kaapilla

Primulalta saimme neljää eri salaattia tarjolle. Minun suosikkiani oli savulohisalaatti, mutta kanasalaatit ja lihapullasalaatti maistuivat myös.:) Lisäksi saimme runsaasti maukkaita leipiä salaattien kanssa tarjottavaksi.

primulan salaatit

Salla sai leivospohjan hakattua muruksi (tästä on videokin) ja leivosten kasaaminen jatkui.

leivoshetki

Ennen yöpuulle painumista muistin, että miittikenkäni olivat hieman ongelmalliset. Niiden pohja oli täysin sileä ja pelkäsin taittavani niskani, sillä kengät luistivat julmetun paljon.
sileäpohjainen kenkä
Onneksi suutarilta löytyi apu ja vajaan kympin maksaneet liukuestetarrat pelastivat Jimmy Choo for H&M -korkkarini ja ehkä minun henkenikin.:)
karheapohjainen kenkä

Niin päättyi ensimmäinen päivä miittisuunnittelun parissa. Jatkoa seuraa mahdollisimman pian. Noita kuvia on vaan sen verran, että niiden selaamiseen kuluu hetki jos toinenkin.:)