Minä palasin Jyväskylään ja flunssa minuun. Nukuin aamuisen 4h luennon yli ja olo on karmea. Viikonlopun stressi ja oudot tempaukset eivät mitenkään parantaneet oloani, joten olen onnellinen, että blogimiitti on nyt ohi. Kirjoittelen siitä, kun saan tytöiltä kuvia ja oloni paremmaksi. Silmiini asennettiin perjantaina ihanat “leikkiripset”, joten niistäkin on tulossa juttua tällä viikolla. Nyt keskityn lepäämään, mutta sitä ennen esittelen ihanat kengät, jotka hain tänään postista.

nw_3

Nahkaiset Nine Westin korkkarit löytyivät (kaikkien suureksi yllätykseksi) eBaysta ja niille tuli lopulta hintaa himpun verran alle 25€. Pinta on liskokuvioitu ja kenkien väri on jotakin vaalenpunaisen ja korallin väliltä. Jalassa kengät ovat lähes nudet. Puujäljitelmäkorkoa on 11 cm ja kenkien kunto on lähes täydellinen. Näitä oli pidetty vain kerran.

nw_2

Postista tuli toki muutakin kivaa, mutta esittelen ne myöhemmin, sillä nyt kutsuu lepo. Tästä viikosta saattaa tulla tuskainen, joten voisin melkein nimetä tämän lepäilyteemaviikoksi. En parane ikinä, jos en ota vähän rennommin. Kolmipäiväinen kemistivappu on kyllä rämmittävä läpi, oli olo mikä tahansa.:)

nw_1 Nyt voisin vastailla hetken saamiini kommentteihin. Hyvää alkuviikkoa kaikille, toivottavasti kevätflunssa on jättänyt teidän rauhaan. Kiukuttaa muuten vähän nuo spämmikommentit, jotka tulevat nykyään niin ovelasti, etttä pitää olla todella tarkkana. Spämmi kopioi jonkun muun viestin kommenttiboksista ja piilottaa mainoslinkin sen sekaan. Haistaisivat jo home, ei minua kiinnosta potenssilääkkeet tai julkkisten nakukuvat!