ConversetTämä julkaistiin pääsiäisen vuoksi viikko myöhässä eli näin julkaisupäivänä teksti on jo hieman vanhentunutta. Tai no, ei ehkä kaikkien kohdalla. Itse olen jo viilettänyt koroissa ja muissa pikkukengissä ulkona.:)

Kenkätehtävänanto kevääksi

Nyt kaikki kenkärakastajat kuulolle! Nyt on aika toimia. Koska kadut alkavat vihdoinkin olla edes osin sulat, meidän on reagoitava tähän positiiviseen muutokseen välittömästi. Nyt siis kaivetaan kaapeista tennarit, korkkarit ja pikkukengät esille.

Lenkkaritkin saattavat päästä sulaneille lenkkipoluille, jos ne ottaa eteiseen näkyville. Kumisaappaat on hyvä pitää myös lähistöllä, kevät kun on tunnetusti hieman kostea vuodenaika. Talvisaappaat, varsinkin vuorilliset sellaiset, voi suojata ja pakata pois. Niillä ei enää tee mitään. Syyssaappaat sen sijaan toimivat myös keväällä vaikkapa farkkujen tai suloisen mekon kanssa. Niistä me emme hevillä luovu.

Välivuodenaikoina tarjolla pitää olla monenlaisia kenkiä, sillä sää vaihtelee vielä. Sovitaanko, että ensi viikolla korkataan ainakin yksi tennari- tai korkokenkäpari tähän kevääseen? Kiitos, niin ajattelinkin.”