Voi morjens, mikä ilta!:D Allekirjoittaneellahan lähti ääni aamuyöstä ja nyt vietetään siis kirjaimellisesti hiljaiseloa. Kuvasaldosta tuli aika korkea, koska ystävältänikin löytyi onneksi kamera. Ja ihan vaan, koska muutama teistä epäilee, ettei minulla ole kavereita, pyysin tytöiltä julkaisuluvat näihin kuviin. Tässä siis Moksu ja tytöt in action. Energiatasoni ei riitä huimiin kuvateksteihin, mutta yritän parhaani.

syndet16

Toinen puoliskoni Veera saapui paikalle hieman myöhässä, mutta tyylillä maukuen postiluukustani. Illan aikana lauloimme karaokea niin, että kurkussa tuntuu vielä tänäänkin. En vieläkään ymmärrä, miksi joistakin biiseistä on karaokessa ihan typeriä versioita!

syndet20

En kuvannut asuani kokonaisuudessaan, joten kuvasin tuossa aamulla asusteeni erikseen. Mekosta saattaa tulla kuvia alempana!:D

syndet19

Pirtelödrinksu oli ajatuksena ihan hyvä, mutta niitä tuli tehtyä aika runsaasti. Ei siinä kyllä mitään vikaa ollut, hyvää meinaan oli.:)

syndet18Pirtelöepisodi kirvoitti hyvät naurut, kun tuli vähän säädettyä tuon sekoittimen kanssa. Eikä ihan vähääkään, krhm.

syndet17

Ninjailut aloitettiin jo meillä, mutta niitä jatkettiin baarissa. Ei se tanssiminen ollutkaan niin kamalaa, kun oli tarpeeksi hyvää seuraa!<3 Kharma saa meiltä kyllä vähän miinusta. Kiukkuilin viimeksi, kun Gigglingissä ei ollut kirsikoita tai mintunlehtiä, mutta nyt niitä rehuja ei ollut tuollakaan.:/ Ensi kerralla, kun haluan drinkkejä, menen Shakeriin.

syndet16

Toimin itse illan drinkkimestarina. Unohdin kertoa tytöille drinksujeni nimet, mutta ne olivat siis Moksu Russian, vattuvotka ja pirtelödrinksu. Plus sitten sekalaista seurakuntaa myöhemmin, kuten aina.;)

syndet15Jossakin vaiheessa Tiruun ja Petraan iski idea, että tyttöjen kynsille pitäisi tehdä jotakin. Lattialle pystytttiin sitten väliaikainen lakkauspiste.

syndet14

Katja testaili mattalakkaa. Tässäkin kuvassa taisi olla silmät kiinni, joten rajasin sen hienosti!:D

syndet13Suureksi “onnekseni” tytöt lauloivat minulle onnittelulaulun ja paketoivat lahjani Unikko-paperiin!:D Voi morjens! Ai niin, nyt jonkun täytyy ottaa tämä tosissaan ja syyttää minua, kun en arvosta saamaani lahjaa.;)

syndet12
Sohva oli suosituin hengailupaikka. Tässä vaiheessa alkaa jo vähän luomia painaa, kun on niin kivaa.;)

syndet10Niin! Illan aikana tai oikeastaan heti sen alussa tytöt päättivät, että Oskari ei saa käyttää enää keväällä fleecenuttuaan ja poro-parka riisuttiin nakupelleksi. Tai siis nakuporoksi. No, Tiru(kin) sitten sujautti itsensä Oskun vaatteisiin!:D

syndet9Tässä vielä lahjani lähempää. Vaaleanpunainen Kalla, Tirun tekemä kortti ja Veeran valitsemat kuulokkeet. Kyllä, rukouksiini vastattiin ja sain pinkit Skullcandyt!<3

syndet8Lärviini vetelin mustat rajaukset, koska punainen huulipuna olisi vain korostanut punaisena hehkuvaa nenääni. Niistin sen taas rikki, flunssainen kun olen. Ei ollut muuten aamulla kiva herätä entistä pahemmasta flunssassa ja vielä ilman ääntä.;) (Äh, oli se sen arvoista!<3)

syndet7Sitten testailtiin, miltä näyttäisi, jos olisi muikku huulessa. Ärsyynnyin omaan nassuuni ja testailin erilaista ilmettä. Näissä teksteissä ei ole oikein mitään pointtia. Ai niin, hiukset suoristin kevyesti ja laitoin sivujakaukselle. Otsatukka on rullattu piiloon.

syndet6Ja tässä se mekko!<3 Juhlamekkonani oli siis The Garden Collectin by H&M:n punainen ruusumekko. Harmi vaan, että lenkkeilyinnostukseni vuoksi tuo meinaa tippua päältäni!:D Nyt metsästetään pienempi koko tai otetaan vähän sisään tuosta ylhäältä. Tai hankitaan tissit.

syndet5Tarjoilin herkkujani eli nachosydämiä ja poppareita. Makeina nameina oli pinkkejä keksejä ja suklaanamusia. Suklaanamusia?!:D Ei täällä näköjään ihan täysissä järjissä vielä kirjoitella…

syndet4Nyt eivät hymiöt riitä!:D Tytöt pukivat Oskarin ja (kuulemma) tämän poikaystävän eli Rutun gay-tyyliin. En kommentoi asiaa!

syndet3Tämä kuva on omistettu poikaystävälleni Sheldonille. Tai siis ei mitään.:) “Yes, and would you make it diet?” Ai niin, terveisiä sille kauniille tytölle, joka moikkasi Kharman vessassa minua!<3

syndet2Himputin vadelma-vaniljajuustokakku, joka oli jumalaisen hyvää, mutta siinä oli yksi vika. Avaudun asiasta myöhemmin reseptin yhteydessä. Hieno siitä ainakin tuli ja ideani tehdä pinkkipohjainen kakku toteutui upeasti.:)

syndet1Ja loppuun vielä rommilasini. Kukin sai drinksutella omaan asuunsa mätsäävästä lasista, joten minulle määräytyi tuo punainen.:)

Sellaiset synttärit/tuparit! Kiitokset vielä kerran ihanasta illasta tytöille. Niin ja anteeksi Veera, että jouduit kävelemään tumput jaloissa Mäkkäriin ja melkein kotiin asti. Pahoittelut myös Mäkkärin myyjätytölle, jonka meinasimme tukehduttaa nauruun aamuyöstä!:D Nyt tämä tyttö lähtee päiväunille, se o moro.