No, huomenta!:D Ei venynyt pitkäksi aamu, eipä. Pääsin nyt vasta siirtämään nämä kuvat koneelle ja postaamaan eilisen asun kokonaisuudessaan. Kriisiasu nro. 2 päätyi lopulta ylleni ja päätin, että siihen sopi mustat rajaukset ja punaisena hehkuvat huulet. Yllättäen olinkin paniikin sijaan kuin kotonani noissa huulissa. Pitääpä kokeilla useamminkin.:)

gaalanaama

Hiukseni vedin päätä myöten niskaan latinonutturalle. Kampauksesta ei valitettavasti ole hyviä kuvia, mutta itse tykkäsin hiuksistani.:) Muut ihailivat enemmän kenkiäni, ne kuvattiin jopa Suur-Jyväskylän lehteen. Pääsin myös yllättäen haastatteluun kaikkien gaalavieraiden eteen. Vähän järkytyin, kun en ollut varautunut ollenkaan puhumaan, mutta ihan hyvin sekin meni. Gaalan tarjoilut olivat herkulliset ja tunnelma hyvä. Kiitokset Fashion Unitille mukavasta illasta!

gaala-asu

farkut – Panic in Paradise

toppi – Miss Selfridge

jakku – Warehouse

kengät – Steve Madden

laukku – H&M

Asuni sulautui ihmisten massaan ihan hyvin. Oli kyllä jännittävä huomata, että olisinpa mennyt paikalle reisitaskuhousuissa ja lippiksessä tai sitten upeassa iltapuvussa, en olisi ollut ainut niin pukeutunut. Pukukoodia noudatti karkeasti arvioituna noin 30 % paikalla olleista. Mitäkö eilisestä illasta jäi sitten käteen? Ehkä seuraava kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.:/

superrakot

Jos kuitenkin pitäisi valita jokin sana, joka kuvaa iltaani, se olisi juurikin noista rakoista johtuen tuska. Stevenit eivät ole koskaan hiertäneet noin, mutta gaalapaikalle juokseminen ja iRMA:n (eli Realin) peliin kiirehtiminen koroissa eivät tehneet hyvää jaloilleni. Olisi pitänyt vain ottaa rauhallisesti ja saapua paikalle “tyylikkäästi” myöhässä. Äh, vihaan myöhästeleviä ihmisiä. Parempi siis näin.:)