Niin, no en sitten ottanut asukuvia aamulla ja tuloksena on hiuskatastrofi seuraavissa kuvissa. No can do.;) Päivän asuni lähinnä huvitti minua, sillä tuli ihan vaan vähän sairaanhoitajafiilis tuosta mekosta. Tykkään siitä kyllä paljon, valkoinen väri on yksi suosikeistani. Tänään yhdistin sen tummansiniseen ja mustaan.

mokkaa2

Vähän harmittaa, että tuossa valossa ei näy kenkieni ihana väri, mutta sen voi tarkistaa tästä postauksesta.:) Näin pitkien koulupäivien jälkeen on takki niin tyhjä, ettei oikein ole mitään sanottavaa. Olokin on vähän hutera, koska ehdin syödä vasta neljän jälkeen kiireistäni johtuen. Hui kamala, saatoin olla hieman kiukkuinen tänään. *nolo*

mokkaa1

mekko – H&M

farkut – Vero Moda

kengät – Mekka

laukku – Minna Parikka

Kävimme tänään Christinan kanssa korkkaamassa Coffee Housen kevätterassin. Nautiskelimme Italian soodat ja juttelimme höpöjä. Päätimme myös törmäillä jatkossa vähän useammin. Kumman vaikea se on ollut treffata, vaikka asumme melkein toistemme naapurissa. Laiskuus, ah!;) Saman laiskuuden vuoksi joudun ehkä jättämään tänään Muodin yön väliin, vaikka keskustassa kuhisisi kuinka. (Ha, kuulostipa poliittiselta kommentilta!) Shoppailukärpänen on vielä talviunilla ja hyvä niin.

christina

Nyt sitten opettajatehtävien kimppuun raivolla. Tänään taitaa jäädä lenkki väliin, sen verran kipeiksi kävelin tassuni tämän päivän aikana. Illemmalla stressailen hieman huomisen muotigaalan vaatetustani. Jos jollakulla on hyvä asuehdotus (minun vaatekaappini huomioon ottaen) pukukoodiin smart casual, ehdotuksia otetaan vastaan!;)