Aamummalla Char esitteli suosikkiballerinansa ja myös Lintu korkkasi kevään käyttämällä ensimmäistä kertaa tänä vuonna omiaan. Pitihän minunkin sitten rynniä kenkäkaapeilleni etsiskelemään niitä pieniä tossuja, joita tulen seuraavat pari kuukautta ahkerasti käyttämään.:) Pyrin kyllä pitämään ihania korkokenkiänikin, nyt kun niitä voi käyttää, mutta ballerinapäiviä on pakko pitää välillä, jotta jalat saavat levätä.

ballerinat4

Nämä neloset riemastuttivat viime kesääni. H&M:n satiiniballerinojen malli on juuri sopiva räpylöilleni ja pinta ihanan pehmeä. Näillä on hyvä kävellä ja värivalikoimissakaan ei ole moittimista. Näissä kengissä on se hyvä puoli, että ne tulevat joka kevät myyntiin ja aina uusissa väreissä. Pitäiskö tilata vielä turkoosit ja pinkit täydentämään sarjaa?;)

ballerinat3

Seppälän alesta tuli löydettyä pari vuotta sitten muutama pari rusettiballerinoja, mutta nämä ovat auttamatta isot minulle.:/ Kokolapussa lukee kyllä 37, mutta nämä ovat olleet aika reilua kokoa alusta asti. Taitaa Huuto.net kutsua näitäkin. *huokaus*

ballerinat2

H&M:n ja DinSkon tekonahkaballerinat eivät kärjiltään ole täysverisiä ballerinoja, mutta hengeltään kyllä. Pinkit ovat korkkaamattomat, valkoisia olen käyttänyt aivan liikaa. Ne kuluvat kohta puhki!

ballerinat1

Sekalaista seurakuntaa edustavat tällä kertaa o.i.s:n ballerinat sekä H&M:n sinapinkeltaiset ballerinat. Jos ihmettelette, miksi kenkäni ovat lytyssä, täytyy myöntää, etten juurikaan panosta niiden säilytykseen. Kengät ovat sekaisin isossa kasassa keskenään. Ehkäpä sitten joskus voisin panostaakin, jos hankkisin hieman laadukkaampia kesäkenkiä. Mustat, nahkaiset ballerinat olisivat ainakin hakusessa. Mutta mitenkäs teillä? Aiotteko nauttia keväällä koroista, ballerinoista vai minun tapaani molemmista?:)