Tämä teemaviikko alkaa olla lopuillaan ja hyvä niin. Itseäni ärsyttää, kun arkipäivisin asupostaus tulee joskun viiden kieppeillä ja sen perään vielä melkein heti lisäksi yksi tai useampi postaus lisää. Postaukset jäävät toistensa alle eikä kaikkia edes lueta. Aamulla taas blogissa on kuollutta kuin hautausmaalla. Ei miellytä minua!

Normaalistihan olen tehnyt niin, että asupostauksen jälkeen, kun postausinto iskee, olen kirjoittanut postauksen tai parikin valmiiksi ja ajastanut seuraavaan aamuun. Siksi siis aamuviiden postaukset eivät tuota minulle minkäänlaista tuskaa tai lisähommaa. Minusta nyt vaan on kivempi, kun postaukset ilmestyvät hieman tasaisemmin aikavälein. Silloin ne ehditään lukeakin rauhassa.:) Tahtoisin silti kuulla, pidittekö te enemmän tästä reaaliaikaviikosta vaiko siitä normaalista postaustahdista, johon huomenna palaan?

Mitään varsinaista stressiä en ole ottanut postaustahdista, mutta kyllä se ärsytti, kun ehti postata vain illalla ja silloin kaikki postaukset tulivat melkein yhdessä möykyssä. Olen siis vilpittömän onnellinen, että tämä kokeilu päättyy nyt.:) Ensi viikon teema on jo selkeänä mielessäni, olen tiennyt sen tämän vuoden alusta. Kannattaa siis palata aamulla tuttuun aikaa katsomaan, mitä ihmettä täällä ensi viikolla tapahtuu!<3

asustelaatikko

Ihan aiheen vierestä täytyy vielä todeta, että vaatekaappini siivoamisen yhteydessä tulin törmänneeksi myös vyölaatikkooni. Pitäisiköhän sitä vähän opetella taas käyttämään noitakin, kun niitä aikamoinen kasa löytyy. Ennenhän olin hulluna vöihin, mutta innostus laantui jossakin välissä. Nyt ajattelin totutella niihin uudelleen, sillä vyöllä saa muutettua asun kuin asun yleisilmettä helposti ja nopeasti.:)

Psst! Tämänkin postauksen alla on siis muutama juttu tältä päivältä, jos ne ovat vilahtaneet ohi…