En aio kertoa itsestäni sataa faktaa tai pyytää teitä arvostelemaan suunnittelemiani bikineitä, don’t worry!;) Ajattelin esitellä mp3-soittimeni, tuon edustavimman elektroniikkalaitteeni ikinä. Tämä Creativen soitin oli unelmani ja kun äitini osti sen minulle joksikin lahjaksi, olin seitsemännessä taivaassa. Olisitteko arvanneet, että valitsin värin itse? Alunperin minulla oli tähän myös pinkit kuulokkeet, mutta niille(kin) kävi hieman hullusti. Asiasta lisää alempana.

mp3_3

Tässä laitteessa on kuitenkin ikävä tyyppivika. Akkua suojaava kansi on muovia, kuten soittimen koko kuori, ja siitä johtuen sitä kannattelevat “saranat” eivät kestä kovin montaa paristonvaihtoa. Olen kerran käynyt hakemassa tähän uuden takakannen, mutta senkin ulokkeet murtuivat niin nopeaan, etten jaksanut enää toista pelastusyritystä. Ponnariviritelmä pitää akun ihan hyvin paikallaan.

mp3_1

Toinen ongelmani ei liity itse soittimeen, vaan kuulokkeisiin. Olen sen verran tehokäyttäjä, että onnistun kuluttamaan johtoja puhki! Syy on siinä, miten säilytän soitinta usein pienessä tilassa taskussasi. Kiedon kuulokkeiden johdon soittimen ympärille, ettei se menisi ilkeästi solmuun. Johto taittuu ja kuluu taitekohdasta lopulta poikki. En ole vielä keksinyt sellaista taittelutapaa johdolle, etteikö johto siitä kärsisi.:/

mp3_2

Seuraava lenkkiseuralaiseni tulee luultavasti olemaan iMacini “valitsema” otus eli omenaligaa. Väreistä houkuttelee tällä hetkellä eniten kirkas punainen ja malleista tämä iPod nano. Toisaalta pienempi versio toimisi lenkillä paremmin, mutta saa nähdä, kuinka käytännöllisen päätöksen teen. Ja nyt kukaan ei sanoa, että “osta iPhone, kun sitä voi käyttää soittimena”!;D Tämän vekottimen huolisin mielelläni vaikkapa syntymäpäivälahjaksi ensi viikolla.

iPod nano punainen

Sellaista tällä kertaa. Olisiko nyt sitten aika siivota?;) Näh, taidan mennä tekemään itselleni jotakin hyvää ruokaa. Kuulokkeet korvilla, tottakai!

(kuva täältä)