Siivosin vaatekaappini vasemman reunan arkivaatekaapin kuntoon, kun sen kerran jo pari päivää sitten aloitin. Siivottu ja järjestetty kaappi näyttää nyt alaosastaan tältä. Eli suurimmaksi osaksi kaapissa on farkkuja, mutta niiden lisäksi löytyy myös pitkähihaisia paitoja ja mekkoja sekä hameita. Muutamat shortsitkin on tullut näköjään hankittua. Kankaisten housujen kanssa voisin vähän petrata, jos jotakin negatiivista pitää omasta vaatekokoelmasta sanoa.:)

siivottu kaappi

Tutustutaanpa nyt tarkemmin kaappini farkkuarsenaaliin. Ylemmän farkkuhyllyn takariviin pääsivät värikkäät farkkuni, jotka ovat kaikki Panic in Paradisen lähettämiä. Minullahan oli ennen Indiedaysia sponsorisopimus kyseisen nettikaupan kanssa ja sinä aikana sain kokeiltavakseni monet kymmenet farkut. Siksi kyseinen merkki siis vilahtelee asukuvissa useasti, jos joku uudempi lukija on sitä ihmetellyt.:)

farkkuja4

Värikkäiden farkkujen eteen kasasin lökö- ja boyfriend-mallisia farkkuja. Tykkään kovasti löysemmistä farkuista, mutta harmikseni puntteja pitää aina kääntää hurjasti, kun olen tällainen pätkä. Onneksi nyt keväällä tullaan näkemään punteista rullattuja boyfriendejä korkojen kanssa!<3

farkkuja1

Alemman farkkuhyllyni takaosaan kasasin tummat farkut. Vasemmalla on mustan- ja oikealla sinisensävyisiä tummia farkkuja. Tässä vaiheessa epäilin, että olen ainut, joka lajittelee farkkujaan värien mukaan. Mutta ei se mitään, on kiva olla erilainen.:)

farkkuja2

Eturiviin taittelin loogisesti vaaleammat farkut. Vasemmalla ovat keskivaaleat ja oikealla vaaleimmat farkkuni. Näin keväämmällä pitäisi käyttää vaalempia farkkuja, mutta en ole oikein vielä sisäistänyt sitä. Nyt olisi jo korkea aika, koska kohta on kesä ja liian kuuma farkuille.


farkkuja3

Niin siis minunhan piti tosiaan tiskata ja pestä pyykkiä eikä suinkaan järjestää vaatekaappia. Hupsista!;)