Ensi viikko tulee olemaan tämän blogin suhteen aivan erityinen. Aloitan taas uuden teemaviikon ja tällä kertaa sen uhrina on pukeutumisen sijaan blogini ja vielä tarkemmin sanottuna postaustahtini. Olen kangistunut (toisaalta hyviksi todettuihin) kaavoihin, mutta nyt koitan elää seitsemän vuorokautta erossa niistä. Päivitän ensi viikon blogiani reaaliajassa ja postaan silloin, kun siltä tuntuu. Hyvästelen ajastetut postaukset sekä pitkälle hiotut luonnokset ja näpyttelen postaukset siinä hetkessä alusta loppuun, kun niitä alan väsätä.

Tämä tarkoittaa siis seuraavaa:

  • aamuviiden postaus katoaa viikoksi ellen sittten jonakin aamuna herää sitä viideltä tekemään, mikä on kyllä hyvin epätodennäköistä
  • postauksien tiheydestä tai edes ilmestymisestä ei ole mitään takuuta
  • ainut varma asia on se, että postauksia ei ajasteta tällä viikolla, vaan kaikki mitä luette, on juuri kirjoitettua (ei kylläkään välttämättä juuri kuvattua)

White Rabbit by Tim Burton

Mitä tunteita tällainen viikko herättää teissä? Odotatteko tätä innolla vai kauhulla? Itseäni vähän pelottaa, koska rakastan säännönmukaisuutta ja rutiineja. Mitä nyt teen, kun pitääkin elää hetkessä? Entä jos lipsun blogilomalle tai vaihtoehtoisesti postaan tunnin välein? Tästä viikosta saattaa tulla todella opettavainen minulle.;)

Psst! Huuto.netissä on nyt ensimmäinen satsi tavaraa huudettavana tai ostettavana.:)

(kuva täältä)