Justiinsa juu, stressitaso alkaa olla maksamissaan. Ai mistäkö sen huomaa? Huomaan tekeväni outoja asioita, joita en normaalisti tee. Unohdan vastata tärkeisiin sähköposteihin, en muista kirjoittaa tärkeää raporttia ajoissa ja mikä parasta, olen jälleen varauskiellossa SATSilla eli olen myös unohtanut perua kolme varattua ryhmätuntia. Missä ihmeen välissä!:( Tällainen maksimaalinen hajamielisyys ei kuulu tapoihini ja se ottaa rankasti päähän. En voi sietää ihmisiä, jotka unohtelevat asioita koko ajan. Kohta alan varmaankin myöhästellä sovituista tapaamisista, se olisi epä-Iinamaisinta ikinä. En halua olla hajamielinen. Sain eilen kuitenkin katsottua kevään “pakolliset kurssit”, jotka vielä rykäisen ennen kuin pidän hermoloman. Onneksi ne ovat pääasiallisesti läsnäololla hoituvia opetunteja eli enköhän selviä niistä kunnialla.

Täytyy vinkata muille hajamielisille ja muuten tympiintyneille, että kamalan aamuni pelasti tämä postaus. Toivottavasti se toimii teihinkin.;)

maalaisleivät

Eilen illalla päätin kuluttaa aikani fiksusti ja leivoin maalaisleipätaikinan. Olen leiponut samaa leipää aiemminkin mutta silloin olin kärsimätön ja tein leivän lyhyen kaavan mukaan. Tällä kertaa noudatin tismalleen Voisilmäpeliä-blogin neuvoja ja annoin taikinan olla yön jääkaapissa. Lopputulos oli juuri niin rapekuorinen kuin vain voi toivoa. Jaoin taikinan kahtia ja tein yhden ison leivän asemesta kaksi keksikokoista. Sivelin toisen kypsistä leivistä vielä oliiviöljyllä niin kuin joku ruokabloggaaja joskus vinkkasi. Käytin sekä sämpylä- että vehnäjauhoja, jotta leivissä olisi edes vähän kuitua mukana. Joku sanoi, että taikinaan kannattaisi lorauttaa myös piimää, mutta sitä päätin kokeilla vasta seuraavalla kerralla. Tämä oli vähän tällainen odottamaton leivontasessio, joten en ollut varautunut erikoisempiin ainesosiin..:)

korvikset2

Päivän korvisparin valitsin paitani mukaan. Koska ihanan sinisessä paidassani on vetoketjut olkapäillä, tahdoin korvisten sopivan metallisten yksityiskohtien teemaan.:) En rehellisesti sanottuna muistanut eilen edes ostaneeni tällaisia helyjä, löysin ne sattumalta, kun siivosin illalla isoa korukulhoani. Pienen muistelun jälkeen sain päähäni, että nämähän ostettiin Tukholmasta. Asukuvaa piti muuten vähän ylivalottaa, että alaosasta saa edes jotakin selvää, pahoitteluni.

metalliyksityiskohta-asu

housut – Seppälä

paita – NewYorker

kengät – Wedins

laukku – Halens

korvakorut – Ur & Penn

Mutta hei, sain aamulla kivan sähköpostin. Nyt kaikki kauttani PointShopiin.fi:hin liittyvät saavat 670 pistettä. Näillä pisteillä uudet käyttäjät voivat sitten lunastaa ilmaisen Ice Age DVD:n. Liittyä voit tästä ja samalla kerrytät minun pisteitäni. Moksulle pisteitä, liittyville leffa.:) Jotain kivaa siis tässäkin hajamielisessä päivässä, jos näin negatiivisesti voin todeta. No, ehkä postireissukin vähän piristää. Luvassa on paketillinen H&M:lta tilattuja vaatteita ja asusteita sekä arvontapalkinnot seuraavaan arvontaani. Tällä hetkellä sen saattaa voittaa kovaäänisimmän kissan omistava lukijani tai muuta hassua, mutta arvontataktiikkaa tosiaan hiotaan vielä. Pysykäähän siis kuulolla.