Hmph, loma on ohi. Harmitti aivan mielettömästi palata tänne, koska pikkuinen hiihtolomani oli aivan ihana. Pikkusisko oli kerrankin kotona, söin ihania herkkuja ja nautiskelin siitä, kun sain herätä joka aamu auringonpaisteeseen ja lintujen lauluun.:) Kirjaimellisesti jäiseen Jyväskylään palaaminen tuntui aivan kamalalta. Luistelin illalla kotiin asemalta ja nukuinkin sitten kunnon tasausyöunet pitkälle iltapäivään.

Kotona minua odotti onneksi pieni piristys, sillä Fashion Unit oli lähettänyt minulle postia. Kuulin jo viime viikolla, että minut on asetettu ehdolle MUODIN EDISTÄJÄ 2009 -kilpailuun! Valtava kiitos niille, jotka ovat minua ehdottaneet. Yllätyksekseni olin ainut bloggaaja, joka oli loppunelikkoon päässyt. No, elämä yllättää.;) Tämä on suuri kunnia minulle, vaikka en voittaisikaan. Käyn kurkistamassa voittajan Fashion Gaalassa huuhtikuussa ja lupaan raportoida teille tulokset ja gaalan fiilikset heti seuraavana päivänä. Pitäisiköhän startata pukustressi? Dresscodena on smart casual, kuten kutsusta näkee. Muotiviikkojen teema taas on Lontoo ja se saattaakin päätyä näkymään jotenkin gaala-asussani.

gaalakutsu

Aloitin tänään vihdoinkin korvakoruteemaviikkoni. Valitsin ensimmäisiksi korvakoruikseni Asokselta tilatus helmiriipukset ja raahasin muutkin korvakoruni lähemmäs meikkipöytääni. Aion käyttää isoja korvakoruja vain alemmissa rei’issäni, ylemmissä pidän edelleen jotakin pientä ja tylsää.;) Muuten lopputulos voisi olla liian sekava ja huomiotaherättävä.

Sain muuten hiukseni kuntoon oudolla päähänpistollani loman aikana. Värjäsin tyvikasvuni kaupan kestovärillä (tummanruskeaksi) ja puolen tunnin ajaksi lätkin latvoihini sen väripaketin mukana tulevan hoitoaineen. Väri vaikutti siis juurissa ja hoitoaine latvoissa. Lopputulos oli sileä ja kiiltävä, kuten halusinkin.:)

korvikset1

Helmikorvakorujen kaveriksi valitsin tyttömäisen röyhelöpaidan. Huomasin kokoavani muunkin asuni korujen ympärille, mutta mitäpä se haittaa.:) Tyttömäistä linjaa jatkoi Parikan Maxine-laukkuni. Hieman särmää tuomaan puin sitten ihanat nahkasaappaani ja niittifarkkuni. Onneksi niitä ei erota tuosta oudosti valottuneesta kuvasta, huoh. Oli taas vähän kuvaushaasteita! Ärsyttää, kun joinakin päivinä ei vaan synny niitä onnistuneita kuvia. Tästäkään kuvista tuskin huomaa huulipunaani? Niinpä.:/

helmiasu

housut – Seppälä

paita – H&M

laukku – Minna Parikka

saappaat – DinSko

korvakorut – Asos

Illalla olisi ohjelmassa siivoamista ja elämän suunnittelua. Lomalle lähtöni johtui puhtaasti loppuunpalamisesta enkä halua siihen tilaan enää takaisin.:/ Kerroin alkuvuodesta vähentäväni yliopistokurssien määrää huomattavasti, mutta mitä vielä, jatkoin samaa rataa kuin ennenkin ja niinpä löysin itseni jälleen kamalasti solmusta, jonka muodostivat koulu- ja työjutut. Lopulta stressi kasvoi niin suureksi, että motivaationi opintoja ja työtä kohtaan katosi kokonaan. Viime kesäkin, joka minun piti levätä, kului töissä eli minulla on ollut lomaa viimeksi joskus lukioaikoina kesällä. Mahdotonta raataa vuoden ympäri vuosi toisensa perään, ellei välillä saa lomailla! Rukoilen siis, ettei kesälle osu töitä, vaan “joudun” pitämään ihan oikeasti lomaa. Pääni räjähtää muuten, sillä vapaapäivinäkään rentoutuminen harvoin onnistuu. Käytän vapaa-aikani työ- ja koulujuttujen kanssa, ei oikein hyvä idea. Jospa tässä kehittyisi jonkinlainen mestarisuunnitelma motivaation palautumiseksi.:)