raitapaita

Joka vuosi joku trendi vaatii pidemmän sulatteluajan kuin muut ja minun kohdallani tänä vuonna se trendi on raidat. Tunnen jo tiettyjen raitapaitojen kohdalla pientä kutinaa, mutta läpimurtoon on vielä matkaa.:)

Pakko saada raitapaita tänä keväänä

Jos tahdot näyttää siltä, että seuraat muotia ja tiedät, missä mennään, pääset tänä keväänä helpolla. Parhaimmassa tapauksessa sinun ei tarvitse edes lähteä kaupoille, vaan voit kaivaa trendikkyyden ilmentymän oman vaatekaappisi kätköistä. Uskaltaisin väittää, että melkein jokaisella meistä on tallessa jonkinlainen raitapaita.

Halutuimmat raitapaidat ovat sävyltään valkoisia, mustia tai tummansinisiä. Raidat ovat keskikokoisia tai isompia, mutta tuskinpa pienempiraitainen seiloripaita juurikaan erottuu joukosta. Paidan malli on löysähkö tai jopa jättikokoinen, mutta jos tunnet olosi hyväksi tyköistuvassa raitapaidassa, keskity toki siihen.

Raidat ovat veikeitä ja saavat hyvälle mielelle, mutta en silti ole innostunut tästä raitakaudesta kovinkaan paljoa. Kärsin nimittäin pienimuotoisesta raitatraumasta, sillä raidalliset vaatteet tuovat aina mieleeni Marimekon Jokapoika-paidat enkä soisi kenenkään käyttävän sellaista. Annan silti armeliaasti tänäkin keväänä raidoille mahdollisuuden.”