vaaleansininenAika unohtaa ennakkoluulot ja kokeilla sitäkin väriä, jota vaatekaappi on onnistunut välttelemään jo vuosia. Keltaisen lisäksi minun kaappini on vältellyt vaaleansinistä ja vaaleanviolettia eli lilaa. Kaksi väriä on jo melkein selätetty, koskakohan olisi lilan vuoro.:)

Kevät onkin väriltään vaaleansininen

Kevät mielletään usein vihreäksi. Tuore ruoho, pienet silmut puissa ja kaikki se uusi elämä, joka puskee esiin sulaneesta maasta. Toisaalta kevättä kuvaava väri voisi hyvinkin olla tuorein trendiväri eli vaaleansininen. Kun nostaa nenänsä ilmaan nuuskutellakseen raikasta kevätilmaa, ei voi välttyä törmäämästä pilvettömään kevättaivaaseen, joka hehkuu juurikin vaaleansinisenä.

Omassa vaatekaapissani vaaleansininen väri on piileskellyt aina vaaleissa farkuissa. Vauvansininen lukeutuu niihin pastellisävyihin, jotka mielletään helposti liian lapsellisiksi. Nyt kaupoista löytyy kuitenkin vaikka kuinka ihania vaatteita tässä trendivärissä. Ne ovat ehdottomasti sovittamisen arvoisia ja varsinkin sinä tapauksessa, ettei sinunkaan vaatekaapistasi löydy juuri mitään vaaleansinistä.

Kuinka vaaleansinistä sitten kannattaa kantaa? Minun neuvoni on, että kannattaa aloittaa asusteista. Vaatteissa huomasin vaaleansinisen tulevan hyvin toimeen juurikin niiden vaaleiden farkkujen kanssa.”