Huomenna on maanantai ja ensi viikon ensimmäinen päivä. Maanantaina aloitetaan MouMou-blogissa ensimmäinen teemaviikko pitkään aikaan. Olen todella innoissani tästä, sillä jotain vipinää olen tänne jo vähän aikaa halunnut.:) Kiitokset kaikista ihanista ehdotuksistanne, nyt aletaan toteuttaa niitä oikein urakalla. Tästä eteenpäin blogini sivupalkista löytyy siis lista, jossa lukee tulevien viikkojen teemat. Teemoja saa edelleen ehdotella ja tuossa listassahan on nyt vain muutama teema. Valitsin nuo ensimmäisinä toteutukseen, mutta sinunkin ehdottamasi teemaviikko voi vielä hyvin toteutua.:)

teemaviikot

Laitan tämänhetkisen listan vielä tähänkin näkyville, mutta täydentelen tai muuttelen sitä vielä sivupalkissa. Nämä ehdotukset on valittu nopeasti lähinnä niillä perusteilla, että ne ovat joko kuulostaneet kivoilta tai haasteellisilta, jolloin niihin ainakin täytyy tarttua.

Tässä siis tulevien teemaviikkojen aiheita:

 • arvontateemaviikko (15.4. Moksun syndet)
 • kasvisruokaviikko
 • päivän Moksun kanssa -viikko
 • hameviikko (keväämmällä)
 • paheviikko
 • yllätysviikko (muiden ihmisten)
 • farkuton viikko
 • musta viikko
 • viikko ilman mustaa
 • hemmotteluviikko
 • matkimisviikko
 • liikuntaviikko

Tulkaahan siis huomenna heti aamusta kurkistamaan, minkälainen teemaviikko pyöräytetään ensimmäisenä käyntiin.:) Se saattaa olla juuri sinun ehdotuksesi! Koitan kirjoitella vielä tuossa illalla viikonlopusta, mutta jos postaus venyy aamuun, olen vain pidentänyt lomaani. Nyt siihen on aihetta ja aikaa…

(kalenteripohja täältä)