Nudekengät

Perusvaatteisiin takertunut muotibloggaajanne ahdistuu välillä siitä, kun ei osaakaan kantaa jotakin erikoista vaatetta arvokkaasti tai ei saa puettua sitä yllensä laisinkaan. Toisaalta se ei haittaa kyllä yhtään.:) Kertokaapa kommenttiboksiin omista muotikokeiluistanne, jotka päättyivät nolosteluun tai siihen, että suunniteltu asu jäikin pukematta ylle.

Rohkeutta pitsiin ja mustaan kiiltoon

Olen miettinyt viime aikoina markkinointia ja sen vaikutusta ihmisiin. Olen pohdiskellut tarkoitin harkittuja sanamuotoja, muokattuja muotikuvia ja niitä viimeisen päälle hiottuja mielikuvia, joita ihmisten päähän syötetään.
Mielikuvissani pitsiset alusvaatteet näkyvillä ovat upeat. Eiväthän Voguen mallitkaan häpeile yhdistää niitä bleiseriin ja farkkuihin. Musta huulikiilto taas on yksinkertaisesti tyylikäs eikä suinkaan tuo mieleeni teinigoottia, vaan hienostuneen tyylitaiturin, joka pysyy muodin huipulla kiiltävien huultensa kannattelemana.
Mutta mitä tapahtuukaan, kun pitsialusvaatteet ja himoitsemani huulikiilto ovat päätyneet kassan kautta kaappiini? En kehtaakaan pukea niitä näkyville enkä todellakaan maalaa huuliani luennolle mustiksi. Tyylikäs huulikiilto vanhenee meikkipussini pohjalle. Tunnen itseni ujoksi ja saamattomaksi.

Seuraavana päivänä alan himoita mummokalsareiden värisiä avokkaita, joita kutsutaan seksikkäästi nudesävyisiksi.”