Rakastan kenkiä. Rakastan niiden suloisesti koristeltuja laatikoita, niiden käyttämättömiä korkolappuja ja sitä tunnetta, kun sovitan kenkää jalkaani ensi kerran ja se sopii täydellisesti. Rakastan myös, kun ihmiset hymyilevät kengilleni ja kehuvat niitä. Kengät tuottavat minulle sekä ilon että surun hetkiä, ne vaikuttavat tunteisiini. Niin, minä rakastan kenkiä.:)

Olen viime aikoina kokenut paljon tuskaa, koska olen joutunut luopumaan useasta kenkäparista niiden jäätyä minulle isoiksi. Olen myös selittänyt itselleni ja teille, että olen aloittanut korvausoperaation. Lyhyesti referoituna aion vaihtaa kaikki “ihan kivat” -kategorian kengät “todella upeat” -kategorian vastaaviin. Asiasta löytyy kuvapitoinenkin selostus täältä. Tämän alkujaarittelun aikana olette jo varmasti tajunneet, että lähestyn tämän postauksen pointtia hurjaa vauhtia ja into piukeudesta paukkuen. Kun olin saanut myytyä kenkäni Huuto.netissä, aloin etsiä niille seuraajia. Kenkäkokoelmistani puuttuivat myös muutamat ns. peruskengät, joita myös etsiskelin. En edelleenkään omista niitä mustia nahkasaappaita, jotka sopisivat kaiken kanssa, mutta olen löytänyt monta ihanaa kenkäparia. Kuten jo aiemmin kerroin, hain eilen Jyväskylän tullista muutamat kengät, jotka oli lähetetty samassa kasassa, vaikka niiden piti ovelasti saapua pari kerrallaan tullimaksujen välttämiseksi. Ensimmäisenä haluaisin esitellä tyttömaiharini.

Tilasin eBaysta mustat maiharit, jotka on koristeltu niitein. Tekonahkaisissa kengissä on edessä nyöritys ja korot ovat puujäljitelmää. Luonnollisesti olisin ottanut nämä nahkaisina, jos se olisi ollut mahdollista. Ihastuin kuitenkin kenkien malliin ja siihen luomaani mielikuvaan näistä kengistä keväisillä kaduilla. Sopivathan nämä toki syksyynkin järeän mallinsa puolesta.:) Korkoa kengissä on 9 cm ja ne tuntuvat mukavan tukevilta jaloissa.

Korolliset maiharit

Kuvasin kengät myös jalassani, kun sitä niin useasti pyydetään. Pitää tosiaan kyllä löytää ne vaaleat, kulutetut farkut kevääksi, kun olen keksinyt jo kymmeniä juttuja, joita niihin haluaisin yhdistää. Kirpparilta löytyneet Dieselini olivat aivan täydelliset, mutta ne menivät ja hajosivat käsiini kesällä. Nyt täytyy metsästää toiset yhtä täydelliset tai vielä täydellisemmät niiden tilalle. Jos muuten kiinnostuit kengistä, voit tilata itsellesi oman parin täältä.:)

Maiharikuva

Pakko tähän loppuun huomauttaa, että nämä kenkäjutut ovat tosiaan aika runsaasti kärjistettyjä. Saamieni kommenttien ja sähköpostien perusteella päättelin, että osa lukijoita ei aina ymmärrä, koska juttuni menevät liioittelun puolelle. Sanon nyt vielä kerran, että rakastan kyllä kenkiä, mutta ei minun elämäni perustu niiden varaan ja elämässäni on muutakin kuin pelkkää materiaa. Tämä blogi nyt vain sattuu käsittelemään sitä osaa elämästäni ja se on minun valintani. Onneksi suurin osa muotiblogien lukijoista tämän onkin jo sisäistänyt.:)