Mahtava päivä ja jälleen pukkaa tapahtumaa!:) Tänään olisi vuorossa ainejärjestömme (eli Radikaalin) karonkka, jonne ostettiin eilen Alkosta juotavaa melkein kolmellasadalla eurolla. Jotenkin nolotti raahata se kasa Alkosta autolle, mutta no can do. Ennen kosteahkoa tutustumisosuutta on kuitenkin vuorossa kiinalaisen ravintolan buffet-pöytä alias taivas. Oli pakko laittaa päällekin jotakin venyvää, jotta saan mättää riisiä, chiliä ja lihaa mahdollisimman paljon napaani!:D

Olisin tahtonut kovasti koeajaa uuden kenkäparinikin, mutta korkeat korot ja liukas keli eivät välttämättä tule toimeen kovin hyvin keskenään.:/ Laitoin sitten hieman hillitymmät korot. Toisaalta saappaissa se korkeakaan korko ei tunnu niin korkealta. Kumma juttu, kai ne ovat sen verran tukevampia sitten ja sitä kautta kävelykin on luontevampaa (ja talvella myös turvallisempaa). Taisin hukata pointtini tässä matkalla, mutta se on aivan sama, koska tänään on MAHTAVA päivä!:D

Asukuva2

farkut – Panic in Paradise

paita – Panic in Paradise

neuletakki – H&M

laukku – Asos

sormus – Gina Tricot

kengät – Zatza

Tuon pannan olisin mielelläni vaihtanut huomaamattomaan mustaan, mutta en satu omistamaan sellaista. Hajotin kaikki mustat miniklipsitkin eikä yhteistyö pinnien kanssa onnistunut eli panta on hätävararatkaisu.:) Miksei otsis vaan voisi pysyä lakalla ylhäällä ilman mitään typeriä viritelmiä? Se olisi mahtavaa! (Joo, lopetan kohta tuon sanan viljelyn.)

Asukuva1

Sain tänään postiteltua lisää Huuto.net-juttujakin. On se kyllä rankkaa puuhaa, mutta toisaalta täysin sen arvoista. Vaatekaappiin tulee tilaa eikä tarvitse aivan kaikkea roudata UFFiin. Jotkut vaatteet ovat kuitenkin sen verran arvokkaita, että niistä haluaa sen muutaman euron takaisin. Iso osa päätyy silti keräyslaatikkoonkin.

Tämä päivä osoittautui aivan mahtavaksi(!) aamutreenin ja fysikaalisen kemian tenttitulosten ansiosta. Pitää tallettaa tämä fiilis jonnekin, mistä sen voi sitten huonompana päivänä kaivaa esiin piristämään. Huomenna olisikin sitten vuorossa lisää kenkäasiaa, sillä en toki tyytynyt hakemaan tullista vian yhtä kenkäparia.;) Ajattelin ottaa tänään maltillisesti, mutta varoitan silti, että huomisen postaus saattaa tulla vasta alkuillasta. Voi olla, että hieman nukuttaa karonkan jälkeen. Siellä on meinaan tapana valvoa aamuun asti.