Ensinnäkin, jos ette ole koskaan olleet Pepin ja Mimmin syleilyssä, pyrkikää ihmeessä sellaiseen!:) Itse koin oman pehmeän syleilyni Helsingin rautatieasemalla eräänä syksyisenä päivänä. Mistäkö tämä sitten tuli mieleeni? No siitä, että kun selailin MTL-tyttöjen blogia vähän aikaa sitten törmäsin eräässä postauksessa kivaan rannekkeeseen ja tilasin sen. Nyt se vihdoinkin saapui ja pääsen esittelemään sen teille. Tarkkaavaisimmat saattoivat tosin huomata rannekkeen jo torstain asukuvissa. Seuraavissa kuvissa esiintyvä karvakäsi ei sitten muuten kuulu minulle, vaan se tuli rannekkeen mukana… *krhm*


Kyseessä on ranteen ympäri kieputettava Humanity-ranneke, jonka hinnasta menee osa hyvään tarkoitukseen. Näitä on bongailtu julkkiksiltakin, mutta itse en ollut edes kuullut rannekkeesta ennen kuin eksyin Humanityn kotisivuille. Jos jollain söpöllä voi auttaa lapsia, niin miksipä ei.:) Lisäksi opin koko ajan käyttämään enemmän ja enemmän koruasusteita, joten tällä on kiva opetella sitä jatkossakin.


En kuitenkaan ostanut ranneketta vain itselleni, vaan tilasin sellaisen myös ystävälleni joululahjaksi. Tein tilauksen siis Humanityn kotisivuilta, mutta rannekkeita saa näköjään muutamaa väriä Nellystäkin, tosin hieman kalliimmalla kuin Humanityn sivuilta ja yksinkertaisia versioita. Nuo rannekkeet ovat kyllä niin herkullisen värisiä, ettei haittaisi yhtään omistaa koko sarjaa. Silloin voisi valita aina asuun sopivan värin, tämä vaaleanpunainen kun saattaa hieman rajoittaa asuvalintoja.;) Rannekkeen printit ovat muuten hopeanvärisiä, en tiedä erottaako sitä noista kuvista selkeästi.


Jos ikinä tilaisin rannekkeita lisää, tahtoisin ainakin valkoisen, mustan ja tuon tumman turkoosin. Ruskean eri sävytkin olisivat käteviä, mutta taisin saada syksyllä ruskeasta lievän yliannostuksen. Välttelen sitä nyt ainakin hetken. Itselläni on aina ongelmia värien kanssa, kun tahtoisin valita jotakin yleispätevää eli useimmiten mustaa, mutta värikkäämmät jutut näyttävät usein kivemmilta.

Humanity-rannekkeiden omistajat!
Minkä värisen rannekkeen sinä valitsit itsellesi ja miksi?:)