OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikonlopun reissu Tanskaan oli mukava, mutta kyllä siellä töitäkin tehtiin. Sain kunnian toimia Mamalicious-äitiysvaatemerkin bloggaajamallina Suomesta. Lisäkseni kuvauksissa oli kaksi muutakin bloggaajaa, Nina Saksasta ja toinen (eli jo aiemmin esittelemäni Janine) Hollannista. Mamalicious-merkki täyttää 10 vuotta ja sen kunniaksi he valitsivat muutaman bloggaajakasvon itselleen niistä maista, joissa merkillä on eniten kysyntää. Mallistossa on sekä odotus- että imetysvaatteita, mutta tarjolla on myös synnytyksen jälkeen käytettäviksi suositeltuja vaatteita kuten farkut, joissa on korkeampi vyötärö ja jousto-osan sivuilla. Näin housut tukevat vatsaa ja auttavat palautumaan. Kuvasaldoa matkalta saatte nähtävillenne heti, kun saan kuvat itselleni, joten nämä matkakuvat toimivat vähän kuin maistiaisina! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA