OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluaisin esitellä teille Janinen. Kahden lapsen äiti pyörittää sujuvasti kolmea supersuosittua nettisivustoa, joista oma suosikkini on Prêt à Pregnant. Istumme juuri Tanskassa Billundin lentokentällä vatsat täynnä lohisalaattia ja odottelemme lentojamme. Minä lähden Tukholman kautta Helsinkiin ja Janine lentää Amsterdamiin. Halusin vinkata hänen sivustostaan, koska arvostan aivan äärimmäisen paljon ihmistä, joka on kotona lasten kanssa, pyörittää menestyvää yritystä, jossa työskentelee hänen itsensä lisäksi useita ihmisiä, ja pukeutuu vieläpä äärettömän tyylikkäästi. Huoliteltu Janine vei sydämeni hauskoilla jutuillaan ja kuplivalla persoonallisuudellaan. Tutustukaahan neidin aikaansaannoksiin, jos julkkisäidit, katutyylit, vauvanvarusteet ja perhe-elämä ovat sydäntänne lähellä! ♥