OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MITEN TUNNISTAT SPORTTIMUTSIN?

( X ) Menossa mukana keikkuva ponnari tekee aikaansaavan fiiliksen, vaikka mutsi olisikin pohjimmiltaan sohvaperuna. Häiritsevät hiukset on hyvä pitää pois kasvoilta, kun sporttimutsi kiitää pitkin maita ja mantereita rattaita työnnellen. Tiukkikseltakin vaikuttava ponnaripää sulaa hymyyn, kun törmäätte kadulla, sillä saahan liikunnasta ihanasti energiaa ja jaksamista arkeen. Hyvällä tuurilla saat häneltä monta ilmaista vinkkiä, joilla sinäkin pääset eroon raskauskiloistasi ja saat vähän väriä kalpeilla kasvoillesi. Tiedän, minäkin haluaisin näyttää keskisormea sporttimutsille heti, kun tyyppi kääntää selkänsä. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

( X ) Astetta järeämmät rattaat, joilla selviää pururadoilla, rantahietikolla ja sepelilläkin ilman töksähtelyä ja tömpsähtelyä. Tasaisen kyydin takaavat isot renkaat. Jollyroom lähetti meille koeajoon nämä Moweon oranssilla tekstiilisetillä viimeistellyt Magro Tri -lastenrattaat. Kiitos sinne, väri on ihan huippu varsinkin nyt syksyllä! Rattaat saa kasaan yhdellä kädellä, ja rattaita voi kuljettaa esimerkiksi mummolaan mukaan kantokassissa, jonne litteäksi taitettu menopeli sujahtaa helposti. Oikeisiin rattaisiimme verrattuina nämä ovat sen verran jämäkämmät, että juokseminen rattaiden kanssa tuntuu hyvältä. Miinusta antaisin työntöaisasta, joka ei tällaiselle pätkälle ole aivan ideaalikorkeudella. Näillä ei myöskään pujotella Helsingin pienissä kivijalkaputiikeissa, vaikka rattaiden eturenkaan saakin vapautettua tiukempia kurveja ajatellen. Nämä ovat parhaimmillaan ulkoillessa ja varsinkin jossakin haastavassa maastossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

( X ) Luonnollinen meikki takaa, ettei turhaa aikaa kulu esimerkiksi niinkin turhanpäiväiseen asiaan kuin huulipunan korjailuun. Käytännöllisyys kunniaan, joten aamun meikkileikkihetkeen kuuluvat vain BB-voide, ripsiväri ja kulmakynä. Huulirasva kulkee kyllä aina mukana mutsin sporttilaukussa, mutta sen suurempia pakkelointeja on turha ehdottaa sporttaajan kasvoille. Hyh! Hajuvesipullot sporttimutsi on piilottanut hyvään talteen, mutta hän ei välttämättä muista, tarkalleen minne pullot jo raskautensa alkuvaiheessa pakkasi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

( X ) Sporttimutsihan ei korkkareissa kipitä, korkeintaan piilokorkotennareissa. Liikkeellä ollaan aamusta iltaan, joten asustuksen on oltava mukava. Siksi sporttaajan jalasta löytyy tennarit tai, jos kyseessä on oikein omistautunut yksilö, lenkkarit. Kenkien värimaailma sopii tietysti rattaisiin, jotta yleisilme on värikäs ja virkistävä. Rattaisamme saa muuten vaihdettua nuo oranssit osat toiseen väriin tai vaikkapa mustiksi, runkojakin myydään eri värisinä. Mutta niistä lenkkareista. Nämä Niken lenkkarit sain joskus toiseen blogiini arvioitaviksi. Sporttimutsi on muutenkin urheiluvaatteita suosiva, vaikka kroppa ei kovin sporttinen olisikaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

( X ) Vesipullon on oltava aina lähellä, jotta höpöttämisen ja hölinän kuivattamaa suuta voi helposti kostuttaa. Vesipullon korkin värivalinta ei todellakaan ole sattumaa niin kuin ei mikään tämän tehopakkauksen elämässä. Sporttimutsi muistuttaa kuitenkin, ettei rattaissa möllöttävän mukelon saa antaa juoda samasta pullosta/korkista, kuin mutsi juo, kariesbakteerivaaran vuoksi. Uskotko, että myös sporttijälkeläisen juomapullo on väritykseltään oranssi? On se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Löytyykö teidän joukostanne sporttimutseja? Montako kohtaa rastitit? Saiko joku peräti 5/5? 😀